2011. január 18., kedd

VV 4 Gigi elszólja magát: "Nagy kamu volt az egész, újra kellett forgatni"

56 megjegyzés:

 1. Ezt e nélkül is tudni lehetett, majd a nyereségorientált, erkölcstelen management nem fog trükközni!? :D

  VálaszTörlés
 2. Ebben az országban ha normális vagy nincs is tévéd. Irány a net emberek! Ott is lehet hazudni, de az igazságot nem lehet teljesen elkendőzni!Lásd ezt a példát :)

  VálaszTörlés
 3. Pillanatnyilag nincs közvetítés! :D :D
  Kamu!

  A zsiráfok már youtube-ról törölték a videót.

  VálaszTörlés
 4. háááá háhá xardarabok

  VálaszTörlés
 5. Nna, látjátok, ezért nincsen tévém...és egy percig sem hiányzik...

  VálaszTörlés
 6. pöcefos rtl klub Ez kell a Magyarnak,meg az analfabéta buzicigány Győzike.

  VálaszTörlés
 7. Kíváncsi vagyok, ezek után meddig maradhat Gigi a villában. xD

  VálaszTörlés
 8. ez nem a való világ..... amikor nem délig alszunk,és minden nap elmegyünk dolgozni,és azon kell gondolkodni,hogy a minden napi problémákat(valós problémákat)),hogyan oldjuk meg, na az a VV!!Ez csak műsor ami jól jövedelmez!!

  VálaszTörlés
 9. Milyen gyorsan kapcsoltak geccc :DDDD
  Kiváncsi lennék hogy sokszor amikor 17:00 és 19:00. között sincs élő közvetítés sokszor, akkor vajon mit csinálhatnak, miről dumálhatnak?? :D
  Nemlehet valahogy ezt a rendszert átbaszni/meghackelni??? :D

  VálaszTörlés
 10. Ok.... szóval miről beszél? Mert nekem úgy tűnik mintha egy régi forgatásos történetét mesélné el.. köze nincs a VV4-hez a dolognak. A többiek pedig kérdezgetik a storyról.. miért? Ők hol voltak? Ez így bármi lehet....

  VálaszTörlés
 11. Itt le van írva minden, aki nem értené miről van sz.

  http://www.borsonline.hu/news.php?op&hid=37847

  VálaszTörlés
 12. megint megnéztem.. szó nincs arról, hogy ez a VV4-ben történt volna.... kurva nagy sarokkádról hadovál. A többiek meg rácsodálkoznak hogy tényleeeg? Mé ők hol voltak addig...? :-) Nem ugyanabban a házban laknak?

  VálaszTörlés
 13. Persze, bármi, aztán hirtelen adásszünet. Gondolkozzál már, bár lehet téged már nem lehet meggyőzni mert átestél a populáris agymosáson.

  VálaszTörlés
 14. köszi! Már értem.... hülye voltam. Info hiány...hiába. előbb pofáztam mint utána mentem volna. Ez így tényleg gáz. Mondjuk nem lep meg.

  VálaszTörlés
 15. "Persze, bármi, aztán hirtelen adásszünet. Gondolkozzál már, bár lehet téged már nem lehet meggyőzni mert átestél a populáris agymosáson."

  Nem nem estem át... sőt. Csak nekem nem állt össze elsőre csak a belinkelt cikk után.

  VálaszTörlés
 16. Ezután nem lesz online ÉLŐ adás... késleltetve max., mint Kínában.

  VálaszTörlés
 17. Ami a legönleleplezőbb az az, hogy a feltöltéseket ahol tudják töröltetik!

  VálaszTörlés
 18. a kva nagy sarokkad az otcsillagos szallodaban volt, arrol a forgatasrol van szo!a gigin ugyanaz a szormekabat van, amiben oda mentek!Ha neznetek akkor tudnatok, ugyhogy ez most eleg nagy bukta az RTL-nek:D

  VálaszTörlés
 19. Ezt nem értem.. Mi ebben a nagy kamu? Egyértelmű hogy a kinti forgatás meg volt rendezve..

  VálaszTörlés
 20. Az online élő adásról annyit, hogy van amikor kétszer ismétlődik egymás után egy-egy jelenet. Biztos beakad a merevlemez. :D :D :D

  VálaszTörlés
 21. Az, hogy újra kellett forgatni még nem feltétlen elszólás, de hogy nagy kamu volt az egész?Ezt nem tudom mire vélni.

  Egyébként ha valaki folyamatosan rá van kattanva(ahogy voltam eleinte én is), nem tudja egy idő után eldönteni, nem kamuznak-e.Aztán egy ideig, pár hétig nem néztem, majd amikor Ildikó beköltözött megint néztem, "tiszta fejjel" :).Annyira nyilvánvaló kamu.Az, ahogy Szandika megjátszotta, hogy zsigerből utálja Ildikót, vagy pl. az Ildikó jelenet, amikor a kiválasztása után leosztja a többieket.Normális emberek egyszerűen nem viselkednek így.Hihetetlen szar ez a való világ négy.S az a legrosszabb az egészben, hogy azt feltételezik az emberekről, hogy ilyen aljaműsorokra van szükség.Miért nem lehet arra szavazni, hogy legyen-e ValóVilág?Annyira buták az emberek, például amikor ezt a szimplán suttyó Olivért hatalmas nagy manipulátornak magasztalják fel, s egy olyan embert, aki ki áll egy elv mellett, hogy nővel nem beszélünk megalázóan(Kristóf), kiszavaznak.

  VálaszTörlés
 22. ez egy nagy szar ,és még nagyobb birka aki nézi.a a tücsköket kellene igy tanulmányozni.de őket kellene egy lakatlan szigetre vinni,és ott legyen valóvilág forgatás.

  VálaszTörlés
 23. Nagy fos az egész tévé adó.

  VálaszTörlés
 24. Aki erre kíváncsi,önmagát minősíti....ezért nem értem miért érdekli a két értelmes 21-23 éves diplomás, főiskolás fiamat ez a förmedvény...

  VálaszTörlés
 25. Magyarázza meg nekem valaki, miért nézik ezt a kamu szennyet értelmes fiatalok is?????

  VálaszTörlés
 26. Gigi maraddni fog a viláában mert ha kihivják hogy go haza akk mindenki rájön hogy az egész egy kamu és ez az egésza zsidók terve ..
  az sms-ek odamennek 1 sms brutto 315 ft. ez má lopás. de majd meglessz büntetve gigike..

  VálaszTörlés
 27. Ez egy bűn banda!!!! prostik gyülekezete!!!!!!!!!

  VálaszTörlés
 28. hát sztm nem meglepő a sz@rházi RTL-töl....egyébbként már önmagában szánalmas h a csicska stolbucit visszatették megint főműsoridőben ,akinek börtönben a helye...gratulálok ti fasszopók! :)..ezért ilyen fertő ez az ország

  VálaszTörlés
 29. most mi a lényeg mert nem értem ha valaki leírnál??

  VálaszTörlés
 30. Nekem is segítség kellett, hogy megértsem. A szüleim nézik, őket kérdeztem, mit hadovál a luvnya. Szóval egy szállodába kivitték őket, és elvileg ott rejtett kamerák voltak. Csak akkora hangzavar volt, hogy újra kellett venni. :)

  Egy ötlet: ha valaki nézi ezt a szart, és véletlenül elkezdi magyarázni, milyen "jót" látott, csak annyit mondok, hogy ha érdekelne, akkor nézném. Erre elhallgatnak. Ha valaki pedig elkezd zsörtölődni, hogy milyen alja egy műsor, csak annyit kell tanácsolni, hogy kapcsolja ki a tv-t. Ha nincs nézettség, nem lehet eladni a reklámidőt. Ergo nincs bevételi forrás. Az emelt sms-ek csak hab a tortán. Kár, hogy szaros-marcipános ízű az a torta. Ne nézzünk már meg minden aljadékot, vég nélküli sorozatot, meg ismétlést! Ha így tenne a többség, még csatát is nyerhetnénk. Esetleg még műsort is láthatnánk. :)

  VálaszTörlés
 31. Az előző: Zoli voltam Nánásról. :)

  VálaszTörlés
 32. Uraim! Ne zsidózzunk, nagytőkésezzünk! Csak azt adják nekünk, amit még le tudnak nyomni a torkunkon. Amíg aprópénzen vett minden sz@r elé tudja ültetni a tömeget, és el tudja adnia közte levő reklámidőt, miért venne meg drágán egy film jogdíját tiszta pénzkidobás lenne. Ha nem tetszik, amit adnak, ne nézzük. Csak így lehet célt érni! Rajtam nem múlik a győzelem! :)

  VálaszTörlés
 33. há mit is lehet várni ide csak az jutott be aki valakinek a valakije gondoljunk csak bele !! és kül meg egy meleg pasi ... na !!! és ez a nő meg 1 igaz nagy kitanult ribanc :)) szép mese az egész legyen valami szín is ne unatkozzanak akik nézik :))

  VálaszTörlés
 34. Oktatják és röhögőgörcsben törnek ki az "idegenszívűek" a csóró magyarok láttán!
  Hol van a médiahatóság? Vona Gábor szava
  ival emlékparkot a helyükre!

  VálaszTörlés
 35. Milyen ország ez ahol az emberek sírnak hogy pénztelenek.De arra jut több ezer forint hogy smseikkel szavazzanak primitív emberekre.

  VálaszTörlés
 36. ..vicc az egész,érdekes módon aki bekerült mind köthető valamilyen "iparhoz" pornos,kurva,pápa testőr,sziremszarom.már az egész beszavazás meg volt rendezve nem csak a műsor....

  VálaszTörlés
 37. Benne van a Magyar politikai elit is az egész csalásban.Müvelödési miniszter véleményét kérdezzék meg újságíroink.

  VálaszTörlés
 38. Na és Évike is egy direkt beválasztott egyén! Róla már tudják a Bár 2.0-ből, hogy milyen bunkó, konfliktuskavaró, sok baromnak meg az tetszik. A lényeg, hogy minél embertelenebb legyen, minél inkább marja a többieket. Egyébként ez a műsor egy pszichológiai teszt! Ezt a legutóbbi ökör játékot (szolga-uralkodó csoport) is azért találták ki, hogy teszteljék, kiből mit hoz ki a megaláztatás-felsőbbrendűség érzése!!! Úgy állítják be, hogy a néző szavaz, nem a műsorkészítők erőltetik a bent lévőkre a szerepjátékokat, de a választási lehetőségben ott van a kegyetlen verzió, és azt mondják, hogy a nézők akarják így (ki ellenőrzi, hogy valójában hány % szavaz így vagy úgy???). Kihozzák az emberekből az állatot, nem fizikailag, hanem pszichikailag! Tesztelik, milyen megaláztatásokat, lelki terrort bír ki az emberi elme. Ők ott bent a kísérleti alanyok. Aztán majd rajtunk alkalmazzák, többi emberen, többek között ezzel a műsorral is csak szoktatnak a gondolathoz, azt mondják, ilyen az élet! Persze, ha ilyenné teszik, ilyennek mutatják! (A Győzikéből a bunkóságot, a sok-sok krimiből a gyilkolást, az akciófilmekből a verekedést, öldöklést mutatják példának!) Miért nem az emberek jó oldalát, a kedvességet, jóságot, egymás iránti szeretetet, tiszteletet sulykolják belénk? Miért nem a számít nagyobb emberi erénynek? Nem hiszem, hogy arra nincs igénye senkinek!!!!!!!!!!!!! Miért az a "király", aki bunkó és kegyetlen, aki jól beolvasva porig alázza a másik embert? Mert ehhez kell hozzászoknunk, ezt akarják velünk is tenni a Világ Urai!!!

  VálaszTörlés
 39. Ilyen nyomorék génhibásoknak csinálnak este 5 utáni kibeszélő műsort...
  A rákot nemérdekli az ilyen vitaműsor, ezért nem fogok soha RTL-t nézni.
  Az ember a belét kihányja:@

  VálaszTörlés
 40. A nagyon ciki az, hogy 1 másodpercnél tovább (reakció és átkapcsolás) nézitek ezt a műsort!

  VálaszTörlés
 41. holnap ujraforgatom az eletem..........
  :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

  VálaszTörlés
 42. Sok hülye prolinak erre van igénye, mert így élnek sokan ......normális műsorhoz agy kellene, nekik meg sose volt.

  VálaszTörlés
 43. mocskos zsidóktól mit lehet várni

  VálaszTörlés
 44. sajnos ADOLF nem végzett a munkájával.itt maradtak a zsidok,cigányok,buzik meg a komcsik.folytatni kéne a megsemmisitésüket

  VálaszTörlés
 45. Ezek után még valaki elhiszi hogy a X Faktor, Megasztár, Csillag születik stb nem KAMU?

  Nekem csak mindig is az volt a feltünő, hogy az ilyen sms szavazós szarokon soha nem mutatják, h a közjegyző hitelesíti a dolgot... márpedig igy nehéz elhini h nem KAMU..

  Ilyen kaliberű (éveken át tartó) hazugságnak nem lenne szabad megtorolatlanul maradnia... Pedig nem lessz büntetés, amiért a népnek ipari menyiségben hazudnak... De hát ilyen országban élünk... Gyurcsány is hazudott, most a tv is elk..t@, az Orb@n is hazudik, a nép meg tűri....
  Azért Hazudik a népnek mindenki, mert az Hagyja magát... Eccer már igazán fel kéne lázadni h elég a hazugságból...

  VálaszTörlés
 46. Ez már ezer éve volt,és a szállodáról beszél...
  ha nem érdekel,ne nézd!
  ennyi...

  VálaszTörlés
 47. értelmes ember tisztában van vele, h akár az X-faktor...Megasztár...Csillag születik...stb...kamu

  a közjegyző hitelesítését is KAMU-zhatják...az sem segít...egyedül az ha te odamész és személyesen látod, hallod és épp akkor nem újraforgatnak...

  na de kérdem én...az egész országot személyesen oda lehet vinni? még az rtl sincs olyan nagy "fizikailag" de azért azt megnézném, h akkor kit érdekelne az összes KAMU műsor ha személyesen oda kellene utazni, hogy az igazságot lásd

  na akkor lehetne becsődöltetni ezeket a KAMU csatornákat

  üdv.: duracell

  VálaszTörlés
 48. Hülyék!!! Gigi "pornószinész" vagy mi volt régen gondolom egy sztorit mesél elfele a régi életéből, nemhiszem hogy a többieknek bekell mutatni hogy milyen is az a sarokkád, nézzétek meg már a videót értelmesen, és utánna irkáljatok, szal nem bukott le sehol senki :)))

  VálaszTörlés
 49. Valószínűleg, ha nem néznék sokan, akkor nem menne már! Az, hogy valaki nézi, az nem jelenti azt, hogy az hülye! Arról meg, hogy azt írják sokan, hogy nem ez a való világ, arról meg az a véleményem, hogy valószínűleg nem sokan néznék akkor, hogyha azt mutatnák, hogy reggel elmennek a lakók bányászni, este pedig visszamennek a házba, aztán lefekszenek aludni. Olyan marhaságokat írnak itt sokan, hogy a hajam az égnek áll. Senki nem nézi a műsort, és mégis mindenki mindent tud róluk. Minek kell állandóan kamuzni? Ez egy szórakoztató műsor! Így fogadjátok el!

  VálaszTörlés
 50. ez megint olyan mint annó a dallas, ciki volt ha nézted de mindenki tudta hétfőnként, hogy mi történt pénteken :)

  VálaszTörlés
 51. névtelen. 2011. február 7. 11:22 .re reagálva:

  én élőben néztem ez akkor volt amikor reggel visszahozák őket a szállodából, gigi meg a homár pasija bejöttek a villába és akkor kezdte el mesélni.

  egyébként ez egy megrendezett jelenet volt, nem tudom miért ne vehették volna fel többször. nem ettől lesz kamuvilág szerintem. mellesleg az fura, hogy egyből kiszedék a közvetítést, viszont nagyon sokszor megesik ez, néha egy egy káromkodásnál is kapásból nincs adás, nem is értem miért amúgy, de nem is fogom

  VálaszTörlés
 52. ez egy nagy rakat fos. mellesleg az rtl-t sem értem, hogy minek kell ilyen szennyet adni. mondjuk én nem nézem, szóval nekem oly mindegy, hogy ki nyer. az egészet megbundázták.

  VálaszTörlés
 53. Az a baj hogy látszik hogy a tv2 és rtlklubnál csökken a színvonal lásd ezotv és asztroshow.
  valszeg csökken a reklámokból bejövő pénz. Gondolom csökken a tvék nézettsége. ezért raknak be ilyen mocsok sms küldö betelefonálós műsorokat.
  És ezért manipulálják ezeket hogy minél jobban megosszák a közönséget ezzel "ösztönözve" az smsküldésre.

  VálaszTörlés
 54. Az az igazság, hogy mindig is többségben lesznek azok, akik nézik, akár azért mert annyira tompák, hogy fel sem fogják mekkora manipuláció ez az egész, illetve ráfogják arra, hogy "hát jobb műsor nincs" - pedig főleg a mai világban több 100 csatorna közül lehet választani (amik között persze szintén számtalan a manimuláló szenny...).. De azon én is kiakadok, hogy pl az értelmes, diplomás nagymamám is képes nap mint nap odaragadni ezelé a mocsok RTL es VV elé, és nekem magyaráz, hogy melyik szereplő éppen kivel milyen konfliktusba került..stb...tehát bemászott az ő napi életébe is észrevétlenül... Durva de a fő mozgatóerő az emberi kiváncsiság. Alapvető emberi tulajdonság, hogy szeretünk mások életébe betekinte, főleg úgy, hogy észrevétlenül... Csak ez megint egy csapda, mert ezt nekünk pontról-pontra megtervezett színjáték és sajnos sok tinédzsert ez komolyan befolyásol!

  Hát erről még hosszasan lehetne eszméket futtatni, a lényeg, hogy nekünk fél éve nincs bekötve egy csatorna sem, dvd-zünk, magunk válogatjuk meg mikor mit nézünk, OLVASUNK (ami mostanság már "kimegy a divatból") és netezünk, de itt is megválogatjuk mit olvasunk és mit hiszünk el.

  VálaszTörlés
 55. Videoletöltés többek között a Realplayer plus programmal, ami ingyenesen letölthető...
  Erről a gyülekezetről írtak egy könyvet, amit mindenkinek ajánlok. A könyv írója abszolút kompetens, hisz tagja volt.
  A könyv itt megtekinthető: http://www.freeweb.hu/ateizmus/feszvan.html

  VálaszTörlés
 56. itt is letölthető:
  http://tuttisarok.mindenkilapja.hu/html/24388262/render/premier-filmek-5

  VálaszTörlés