2011. január 18., kedd

VV4 - Zsidaj költözött a villába

29 megjegyzés:

 1. Ez kell a népnek,nem elég a magyar már zsidó is
  kell, márcsak a cigány hiányzik.

  VálaszTörlés
 2. Hát ott a Rácz Béci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Meg a tesója, a pornós Gigi!!!!!!!!!!!!!!!!!

  VálaszTörlés
 3. a zsidók mindenhol ott vannak,ez a tetű még izraelbe is kiment ,hogy palesztin nőket ,gyerekeket gyilkoljon

  VálaszTörlés
 4. 1-es névtelen!
  Van ott cigány bőven. Gigi, Béci, Anikó.

  VálaszTörlés
 5. ELÉG SZOMORU , HOGY ILYENEKKEL HÜJITIK AZ ORSZÁG LAKOSÁGÁT.
  EZEK A MÜSOROK A NAGYON TUL ISKOLÁZOT VARJAKNAK VALOK, ZSIDOK. BÜNÖZÖCIGÁNYOK.BUZIK, RETKES KURVÁK, A BE ÉS KI SZAVAZÁSOK KAMUK , AKI EZT NEM VESZI ÉSZRE AZ AGYHALOT.
  DE ADIG NEM KELL MÁST VÁRNI AMIG AZ ORSZÁGOT EGY HATALOMRA ÉHES CIGÁNYBÜNÖZÖ VEZETI A ZSIDO BARÁTAIVAL. HAD TÖMJÉK A KARVAJORUAK ZSEBÉT. ILYENKOR HOL VAN AZ ORTT,? LAPITANAK. POFÁJUK LAPOS. ITT MÁR CSAK A NEMZETI ÖSSZEFOGÁS A MEGOLDÁS.

  VálaszTörlés
 6. Kicsit hiányos a helyesírásod.....

  VálaszTörlés
 7. Úgy gondolom, hogy az RTL Klub nagyon jól beválogatott már megint. Azt lehet mondani, hogy egy baráti kör tagjait vitte be a Való Világba. Itt mindenki ismer mindenkit, nem most látták egymást először, hisz akkor nem is alakulhattak volna ki ilyen problémás helyzetek. Úgy gondolom, hogy mindenki győzni ment be, nem pedig barátságot kötni. A házaspárt pedig jól megbüntettem volna. Miért indultak el, ha nem tudtak elzárva élni. Nem tudnak egymás nélkül élni, de mégis elindultak. Azt a sok embert sajnálom, aki rájuk szavazott, hisz fizetett a semmiért. 300 Ft-os SMS díj nem semmi, de úgy érzem, hogy a semmiért dobták ki a pénzüket, hisz ezek az emberek nem ezt érdemlik. A legnagyobbik probléma, hogy Magyarországon még mindig csak Budapest létezik, a többi települést nem is veszik figyelembe. A műsorokban csak a pestiek szerepelnek, a játékokban csak a pestiek nyernek. Ettől kellene már megszabadulnunk, akkor talán érdekesebb lenne minden műsor.

  VálaszTörlés
 8. ezek az emberek nem érdemlik meg azt mondtad a fenti cikkben. sztem azért a Lacinak a kis filmjét megnézed egy komoly paliról van szó.ez egyértelmű

  VálaszTörlés
 9. Mi ebben a ciki? Esetleg csak az, hogy a posztoló irigy és nem tud felmutatni semmit! Mintha csatlakoznának is hozzá:)

  VálaszTörlés
 10. Rájöttem, hogy egy igazi LÚZER vagyok..
  és azon kevés bárgyú horda közé tartozom,akik nem bámulják egész nap, a népbutító nívótlan gagyi "való világ"-ot...
  Kezdek rájönni, hogy e becses társadalom szégyenteljes tagja vagyok, mert nem vagyok képes követni a cionista ideológiát....azt a célkitűzést, hogy az embernek ne legyenek igényei a jóra, a színvonalasabb dolgokra...

  Miért van az, hogy napi szinten az emberek 70-80%-a csak az RTL,és TV2 által beléjük tömött gagyin tudnak élni?? és már-már függővé válnak, ettől?
  Bármerre nézek,az írott, és elektronikus sajtóból csak a Való Világ szarja tárul elénk, egy olyan műsoré, ami semmilyen értéket nem közvetít, nincs mondanivalója, illetve van..de az többnyire negatív.
  Amitől meg igazán hányok, (a fent leírtakon kívül, hogy a retkes gyökerek a Való világ "HŐSEI" orrba -szájba szívják a cigit..és a zsidó-buzi RTL ezt folyamatosan mutatja, mintegy arra sarkalva az embereket, utánozzák a "HŐSÖKET"...(egyébkéntis mi a narkós kurva anyjuktól lettek ezek "HŐSÖK"?? Talán megmentettek régebben egy iskoláscsoportot Koszovóban a biztos haláltól? Vagy napi szinten mentenek ki égő házakból embereket?? (ami az adásból véletlenül kimarad) vagy mitől?? Fasz tudja..mindegy, HŐSÖK ezek...és kész..Biztos én vagyok egy faszfej, hogy nem tudom mitől azok...

  Amitől meg igazán becsokizok, az az, hogy a Judea népe által sikeresen végrehajtott agymosást követően a társadalmunk immár "megbecsült" tagjai, akik ezen gagyi áldozatává váltak, szarásig nyomják az emelt díjas SMS-t, az éppen aktuális párbaj "HŐSEIKRE".., és a legfaszább a dologban, hogy elhiszik, hogy ezzel valamit is befolyásolhatnak a dolgok alakulásában...
  Pedig azt csak a bóheros pajeszos fitymátlan rendező tudja befolyásolni, miközben összehugyozza magát örömében, és a fityma nélküli Jancsikáját húzkodja, széles vigyorral görbe orra alatt, hogy egy hétvége során annyit keres a sok fent leírt emelt díjas SMS-ből, hogy a sok lúzer egész életében nem tudná összehalmozni a párnája alatt, még ha az őszes hajú Nagyi nyugdíját minden hónapban erőszakkal elvenné,és azt a saját minimálbérével együtt egy fillér elköltése nélkül próbálná félretenni.....
  De rajta, nyomni kell a gombokat, ha lefogy az egység, hamar gyorsan iszkiri elszaladni a MOL-ra tölteni egy 3ezrest a kártyára, és mehet a harc , a "HŐSÜNK" oldalán harcolhatunk a kiszavazó show izgalmas estélyén...

  És mi a szarnak néznénk más csatornákat, amiből esetleg még valamit tanulni is lehet....minek?? azon esetleg gondolkodni is kellene..ami ugye az ilyen VV műsorok által gondolkodás mentessé tett agyunkkal,már-már megerőltető lenne.... a SPEKTRUM, a NATIONAL GEOGRAPHIC, a DISCOVERY és még sorolhatnám a többi "gagyi" csatornát meg , elmehet a picsába...nem kellenek, tiltsák be őket...NEM KELL!! Legyen csak RTL, és TV2... E két neves, és építő jellegű csatornán minden tutit megtudunk,az életről, a társadalmi normákról.....
  mindent amit az általuk sugárzott értékrend megkövetel..

  Szóval tessék izgulni, jön a következő szombat!Jön megint egy óriási izgalom.. talán pont a mi "családtagunk", a mi "HŐSÜNK" fog a kiszavazó show-n ülni abban a veszedelmes fotelben..
  Legyen lóvé a kártyán, legyen feltöltve a telefon, és nyomni lehet a "HŐSRE" az SMS-t.....

  SALON...!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. ...talán ennek a zsidó-nak, már megöntötték a golyóját...4

   Törlés
 11. az shalom te paraszt

  VálaszTörlés
 12. Az igaz, hogy az shalom..de amit irt abban van valami igazság...ez a helyzet... agytömörítő műsor, anyaszomorító emberekkel!!

  VálaszTörlés
 13. ja megint én (11.02.18. 15:54-es) Az a helyzet hogy én nemrég kezdtem nézni a VV-t...eleinte azért nem, mert baromságnak tartottam...de aztán mikor belenéztem...rájöttem ezt nézni kell..és hogy miért...? Mert én ennyi nem normális, agyhalott, idiótát még nem láttam 1 helyen...szánalmasak...vicces, komolyan...és az a vicc, h többnyire 20-25 évesek..fiatalabb egynémelyik mint én de azért osztja az észt, én meg azt hittem már én vagyok a hülye..amiért nem úgy gondolkodom ahogy ők... :D

  VálaszTörlés
 14. A "LÚZER"-nek üzenem.......Eddig ezt hittem én is,de most megnyugodtam,mert már ketten vagyunk.A mondanivalódban SEMMI HIBA sincs.Az gyökér,amelyik meg azért javított ki mert elírtad a Salo(n)-t,Csak nem értem,hogy miért nem a HÉBER-billentyűzetével írja inkább.........Na az is egy igazi blankoltf*szú!Nézze csak a testvéreit.
  Egymás f*szát szopja a sok izraelita.

  VálaszTörlés
 15. Zsidó pojácák.

  VálaszTörlés
 16. Ez a Laci egy rendes, értelmes gyerek, meg vitte is valamire. A sok irigy paraszt irogat itt mindenféle baromságot, majd szét nem pukkannak az irigységtől. Azért mert mindegyik lúzer, aki a lyukas tornacipőjét viszi a nagyanyjához stoppoltatni úton-útfélen.

  Ez a sok barom ide irogató még magyarul se tud, igazi, szeméttelepre való panelproli „díszmagyar”, aki a szeméttetepen kaparja össze nemcsak a gondolatait, hanem a betevő penészes, száraz kenyeret is.

  VálaszTörlés
 17. Szánalmas nyomorékok vagytok mind akik Bécit szidjátok!Megnézném h ti hova juttok az életben mindegyikőtök rossz drogos senkiházi kik vagytok ??pffffffffszégyenfoltok!!!!!!!!
  Béci a király!Remélem egyszer összeakadtok olyan cigányokkal akik a beleteket kitapossák XDMegérdemelnétek!!!!
  BY

  VálaszTörlés
 18. "Névtelen 2011.jan.31."Tisztázzuk:az ker.i tv-k(rtlklub,tv2)az 1992-i ORTT kiírására jelentek +:"A Társaság 1997. április 8-án alakult meg azért, hogy az Országos Rádió és Televízió Testület (ORTT) által magyarországi, földfelszíni, országos, kereskedelmi televíziós csatorna megalapítására kiírt pályázatra jelentkezzen."

  MEg lehet nézni,hogy akkor kik vezették az ORTT-t,és most (még) kik vannak a kamerák mögött!
  Na,ennek akar végetvetni az új médiatörvény--->az ilyen szemét műsorokat be akarja szűntetni,de mivel nem lehet,késő esti adásba adná,ami nem tetszik a hasonló bagázsoknak>ahozz,hogy színvonalasabb műsorok legyenek,ahhoz le kéne cserélni az egész libsi társaságot....

  VálaszTörlés
 19. Komolyan ki a fxxx szom szavazta be ezt az unalmas barmot a villaba??ez kell az embereknek
  ??Most komolyan mi extra van benne,ja kellett egy zsido is !!!

  VálaszTörlés
 20. ti csak enyit tudtok enyiböl éltek meg zsidózásból megy cigányozásból job lenen ha be fognátok azsáokat mert nem tudom h ti mit raktatok le az asztalra Magyarországra nézve és ebeb biztos vagyok csak irigységböl irjátok mert nektek ezek az érzések nem fognak el jutni eg yhamar hozátok
  Hajrá Alek Hajrá Cigányok

  VálaszTörlés
 21. Nem olvastam végig,hogy mit írtatok,de hülyék vagytok nagyon!Nem mindegy,hogy ki vagy kik költöztek be a villába?Látszik,hogy sokan vagytok rasszisták,nektek ez az élet és még az értelmi szintetek sem üti meg a villa lakók szintjét!A buta emberek nem ott vannak!Mindenki követett el hibát aki bent van!Ti nem csináltatok sose hülyeséget!?Szerintem akkor itéljetek el valakit,hogy ha tudtok is többet mint ők!Köszi!

  VálaszTörlés
 22. Az szalon akart lenni!

  VálaszTörlés
 23. Ennyi rasszistát egy rakáson... jól ellettetek volna sztem Hitlerrel. De most komolyan! Ha meg annyira borzasztó a VV4, akkor mégis miért nézitek? Vagy ok, nem nézitek, de csak érdekel titeket, ha itt vagytok ezen az oldalon és ide irtok commentet! és ezzel nem a Való Világot akarom védeni, csak pfff... idegesitenek az ilyen idióták!

  VálaszTörlés
 24. Aki nem rasszista, az zsidó, cigány vagy kibaszott tudatlan,Ha valaki felháborodik azon hogy tudatlannak nevezem,az nézzen utána hogy mit művelnek ezek a patkányok! A zsidók rabszolgái vagyunk!

  VálaszTörlés
 25. Hogyan lehetünk a zsidók rabszolgái...?!

  Hát, hányan vannak azok a zsidók? Hiszen, ha mindenki fogja a sapkáját, itt Magyarországon, sapkáinkkal is agyonvernénk őket...
  Tehát....?!
  Csak annyira vagyunk a zsidók rabszolgái, amennyire mi azt akarjuk..! Ha nem akarnánk, nem volnánk rabszogák..
  A zsidók meg mindig is azt teszik amit emberemlékezet őta - már ha hagyják , hogy ezt tegyék..
  (Vagy netán te láttál már szántó-vető zsidót...?)

  VálaszTörlés
 26. Elképesztő!
  Véletlenül keveredtem ide, de elborzaszt az a tömény sötétség ami a filmből és a hozzászólásokból árad! Döbbenet! Szegény hazám.

  VálaszTörlés
 27. Én is LÚZER vagyok, alacsony színvonalú iskoláztatást kaptam Magyarországon. Nem tudom megfelelően szavakba önteni a mondandómat, ahogy a Zsidók teszik, miközben szipolyozzák ki a vérünket, és pusztítják el a kultúránkat, mindezt nyilvánosan, csak az nem látja aki nem akarja látni.

  Én a saját erőmből vittem semmire, egy átlag szakmunkás vagyok. Dolgozom, eszem, iszom mint mások, és elégedett életem van. De ami elhagyott hazámban folyik, az egy dologra jó: hogy elmuljon a honvágy. Legszívesebben elmennék Izraelbe,és Keresztény hitet terjeszteném. Ja, hogy akkor már náci is lennék?? Akárcsak Jézus, akit nácinak neveznek gyerekmüsorokban?

  Salom.. olyan mint a halom, csak s-el

  VálaszTörlés
 28. És Orbán Viktor "monnyonle"!

  VálaszTörlés