2010. december 31., péntek

Best of Hitgyüli - Íme a többször betiltott Kuruc.info válogatás

282 megjegyzés:

  1. :) pfúj! :P

    "Szememen csillog kemence lángja.
    Kihagytak engem, hát szóljon a hárfa!"

    Emmerich Kertesz (boilerdeserter)

    VálaszTörlés
  2. Nagy hiba volt az OPNI -t bezárni!

    VálaszTörlés
  3. Szerintem ez tök jó!

    El fogok menni ebbe a Hit Gyülibe.

    VálaszTörlés
  4. Mondhatom nagyon jó már van is egy agyhalott jelentkező a hitgyülibe ahol Izraelt éjjenzik
    miközben izraeli katonák lövik halomra a palesztin embereket

    VálaszTörlés
  5. aaaaaatyá!!!!!!!! ez döbbenet!!!! de mi a facé nem mennek izraelbe? ott bekéne zárni őket 1 lovardába a kulcsot bedobni a tengerbe és ott mind találkozhatna jézussal személyesen vagy,ha mégsem megy elhozzájuk akkor így jártak és csak idő kérdése míg felfalják egymást szívükben jézussal!!!!!!!!
    súúúúlyos idióták,tényleg visszakéne hívni hitlert (igaz van most vki aki nagyon úgy néz ki,h a nyomdokaiba lép csak az a baj,h őbenne is már benne lakik jézus DDDD)

    VálaszTörlés
  6. Ha Hitler a Te szüleidet is megkínozta volna, esetleg elfüstölte volna, melyiküket választanád?
    Szegény ember.

    VálaszTörlés
  7. A Hitlert nagybetűvel írod, Jézust meg kicsivel?
    Remélem nincsenek gyerekeid és nem is lesznek, amíg így gondolkodsz!

    VálaszTörlés
  8. Nyugi csak nagy magyarkodni tud helyesen írni nem (még köztársasági elnök is lehet ilyen kompetenciákkal:), de tudod mi a legjobb egy cigány írja ezt, az tanítja a Nagymagyaroknak hogyan kell írni helyesen :).

    AMÚGY SZERINTEM IS TÖK JÓK:

    VálaszTörlés
  9. Ja, igen még valami: a Hit Gyüli külön írandó és nagybetűvel mind a két tag, mivel tulajdonnév
    (A magyar helyesírás szabályai, Akadémia kiadó 2006:)

    VálaszTörlés
  10. Egy pillanat: Hitler senkit sem "füstöltetett el".

    VálaszTörlés
  11. Áh, nem, csak elgázosította, aztán krematóriumban égette el őket.

    De most már legalább nagy betűvel írod a tulajdonneveket, bár ezt pont "hitler" nem érdemelné meg, ő ugyanis nem ember szörnyteg, vadállat volt.

    VálaszTörlés
  12. igy mossá
    k az agyatokat mikor veszitek már észre. tetves hitf..szok

    VálaszTörlés
  13. Amit ezek csinálnak nem Isten iránti szeretet, nem vallás, hanem egy mocskos szekta. A hit az bennünk kezdődik, nem ott hogy elmegyünk erre a szemétre, és hallgatjuk a faszságot. Ezt a szart már évekkel ezelőtt betiltattam volna. Kőkeményen el van fajulva ez a mocskos világ.

    VálaszTörlés
  14. szabad vallásgyakorlás khm. ők ilyen cigányosan csinálják. dalolgatnak, palesztinokat öldökölnek, gojokat gyalázgatnak, csecsemőket kefélgetnek, társadalmakat tesztnek rabszolgává a pénz hatalmával. akinek ez tetszik az nekem nem tetszik. függetlenül attól, hogy büdös zsidó-e vagy nem büdös zsidó-e. azon lehetne vitatkozni, hogy provokatívan csinálják-e akárcsak a buzik az Andrássyn. helyesírásom szar, stílusom nulla, de a lényeg stimmel!

    VálaszTörlés
  15. http://mek.oszk.hu/03200/03271/

    VálaszTörlés
  16. Igaz nagy magyar vagy helyesen írni meg nem tudsz. Na ez stimmel :) .

    VálaszTörlés
  17. látom neked lejött a lényeg te nulla

    VálaszTörlés
  18. Én jártam itt. Kétségtelen, hogy értékeket visznak a gyengék életébe, akik önállóan nem tudnának hitben élni. Tömegpszichózis, durva kondicionálás folyik, hetente kb kétszer-háromszor.Egy rendkívül jól felépített gazdasági szervezet, balos és zsidó támogatással. Mindenki a fizetése 10%-át köteles átutalni a gyülekezetnek, továbbá hétről hétre borítékokban dobálják hatalmas fonott kosarakba az adományokat a hívők, miután persze nem adózik a gyüli, nincs is.. Az izraeli "szegény gyerekeknek" is gyűjtöttek már, hogy a háborúkat legyen miből támogatni, kiviszik a pénzt. És ez nem Izral földje, hanem a magyaroké. Izral nekem nem az uram.

    VálaszTörlés
  19. Ez csak ennyi: Epegörcs!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    VálaszTörlés
  20. "Mindenki a fizetése 10%-át köteles átutalni a gyülekezetnek"

    Lassan 20 éve járok ide.
    Tőlem még senki sem kérte számon a tizedet.

    A kurucinfó ilyen agresszíven akarja pénzelni a gyülit?
    És a döntési szabadság?

    "Izral nekem nem az uram."

    Állított valaki ilyet?

    VálaszTörlés
  21. 2011. február 7. 1:44

    Szerindem a hejesírásod nem anyirra gáz

    VálaszTörlés
  22. HANYOK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    VálaszTörlés
  23. Hát... Nem is tudom mit mondjak. Tény, hogy nehéz és fáradságos munka előtt állunk, viszont talán mégsem teljesen reménytelen a helyzet. Az is tény, hogy rengetegen alszanak még e hazában, és bizony, nagyon-nagyon mélyen. Sűrű a köd a szemek előtt... De hát nincs mit tenni; az ilyeneket sem lehet elásni, vagy eltüntetni, mint például ezek a Hit Gyülisek, mert hát hozott anyagból tudunk csak dolgozni. Viszont aki nem ébred fel és nem legyezi el a szemei elől a ködöt, az végérvényesen elveszik. Azon sajnos nem lehet segíteni. Ez ilyen egyszerű. Az idő közel. A háború folyik. Az elme és a lélek háborúja ez. Nem fegyverekkel vívják. Aki nem lát a kirakat (hazugsággyár-média) mögé, az csapdába esik és menthetetlenül elpusztul. A 25. órában vagyunk. Ébresztő!!!
    Aki fél, az sohasem győzhet. Aki álnevek mögé bújik, mert fél, az inkább ne szóljon egy szót se. (Aki a félelmét "taktikázásnak", vagy "óvatosságnak" nevezi, az pedig hazug...)

    Áldás s békesség!

    Molnár Dániel

    VálaszTörlés
  24. Petrétei József elmondja, hogy – bár egy figyelmeztető lövéssorozat volt – azért nem használtak fegyvert a tüntetők ellen, mert „ha a rendőrség a fegyverét használja, akkor több halálos áldozattal kellene most, ma szembenéznünk”, a Fidesz képviselője mégis a vért hiányolja. Nyitray András, a Fidesz országgyűlési képviselője, a bizottság tagja ugyanis a jegyzőkönyv szerint azt rója fel a rendészeti miniszternek, hogy a rendőrök miért nem használhatták a fegyverüket a tüntetőkkel szemben. Értik, ugye? A tévéostrom másnapján, 2006. szeptember 19-én a Fidesz képviselője a titkosított ülésen azért hibáztatja az MSZP-s vezetést, mert az nem lőtt éles lőszerrel a tömegbe. Ma pedig ugyanez a Fidesz kéri számon az akkori vezetésen, hogy miért lőtt gumilövedékkel a tüntetőkre. Micsoda gusztustalan, hazug álszentség ez? Ja, és Nyitray András, neked meg – Petőfi után szabadon – a jó kurvanyádat!

    VálaszTörlés
  25. Golyót mindnek! Egy golyó, egy ember!

    VálaszTörlés
  26. Takarodó rohadt zsidó banda!!!!!!!!

    VálaszTörlés
  27. Szerintem sokkal humánusabb lenne,ha Izrael bevonulna teljes harci fegyverzetben és háborúval vennék el az országunkat,mint ez a hosszú évek alatti agymosásos,hátba szúrós,teljes gyarmati sorsba döntős,cigányokat ránk uszítós,teljes kultúrális,morális,erkölcsrombolós eljárás,amivel fertőzik hazánkat már sok-sok ideje.Persze mit várhat az ember egy olyan néptől,mely minden hatalmat úgy szerez meg,hogy mindenhova bevásárolja magát,ahol pedig nem tudja,oda beereszti a moszadkáját,akik persze ledarálnak bárkit,aki útban van.
    Ez a népség,aki Jézust is leköpte,megkínozta és szörnyű kínok között a keresztre feszítette,csak mert Ő volt a kiválasztott!

    Materiális szempontól pedig:
    a zsidóságot nem azért gyűlölik,mert zsidóság,hanem azért mert ha van neki 10 zrillió dollárja,nekem pedig 10,akkor nem azon dolgozik,hogy élvezze a pénzét,hanem azon,hogy,hogy tudja kihúzni a 10 dollárt az én zsebemből!!!
    Ami a hitgyülit érinti,ha a kezdetekkor kipakolták volna az Izraeli zászlót,akkor most nem itt tartana,ez is jellemző a ravasz,kígyó stílusra,melyet e népség képvisel!
    A videó amúgy király,hajrá Kurucok!!!

    VálaszTörlés
  28. Jézusnak mennyi lakbért kell fizetnie, hogy a Németh Satyában lakhat?

    VálaszTörlés
  29. Megint ki harcolják maguknak a holokauszt,de ez igazi lesz.

    VálaszTörlés
  30. Az első sorban Hack Péter ugrál?

    VálaszTörlés
  31. Igen, jól látod,az a Hack ,ott táncol és énekel!

    VálaszTörlés
  32. Ez nagyon király!!

    VálaszTörlés
  33. Szabadságot Palesztínának, le a náci Izraellel! Cionista nácik!

    VálaszTörlés
  34. egy szó jut eszembe az egészről: neutronbomba!

    VálaszTörlés
  35. Régen az volt antiszemita aki gyűlölte a zsidókat,ma az akit gyűlölnek a zsidók!!!!

    VálaszTörlés
  36. Ne keverjetek a többi "Névtelenhez",EZT Pálpityu írta!: Itt megtudhatod, hogy ki az "antiszemita"!
    http://www.kitatkonenutnewyork.org/zionism.html

    VálaszTörlés
  37. Naggggyon ciki! Ha megoldható, akkor küld el nekem ezt a videóanyagot, mert az angol nyelvű blogra szeretném kirakni, de előtte le kell fordítanom. E-mail címem : vitapartner@gmail.com Ha elküldöd a videót, azt előre is köszönöm.

    VálaszTörlés
  38. Én csak azt nem értem, hogy bírnak ennyi embert megfűzni. Ennyi szellemi fogyatékos lenne ebben az országban? Iszonyatos ez az egész hitgyüli szarság!!

    VálaszTörlés
  39. Hogy lehet letölteni a videót??? Karesz

    VálaszTörlés
  40. Nagyon gáz, a sok agyhalott!!!!! Már teljesen kimosták az agyukból, hogy Jézust akit éltetnek mint keresztyének a zsidók Ölték meg. Erről ennyit!!!

    VálaszTörlés
  41. Remélem a MAGYAROK ISTENE elszorítja bennetek az ütőt!

    VálaszTörlés
  42. Egyszerűen rosszul lettem, főleg a 6, perctől!

    VálaszTörlés
  43. Bezony az Hack Peti, a holokamus "alkotmanyjogasz".
    Ilyen figurak alkottak meg solyom lacaval egyutt a 89-es "alkotmanyt". Meg tomik meg a hitgyulis ATV zsidajai musorait a tomeny hazugsagaikkal.
    Ebreszto magyarok, ezeket el kell takaritani barmi aron is,mert vegunk van.
    V.B.

    VálaszTörlés
  44. Még ennyi szarházi zsidóbuzit :) Még van bőr a pofájukon izraeli zászlót lengetni meg jeruzsálemezni. Igaz nekik csak a pofájukon van bőr... Nekem nem :)

    VálaszTörlés
  45. Ez maga a megtestesült hányinger.Még a cigányok is jobbak,nekik csak a segély kell.Ezeknek az elmebetegeknek pedig az ország.

    VálaszTörlés
  46. Nekem egyszerűen csak "higgyüli"! Arra sem érdemes, hogy helyesen írjuk!
    Okoskodó zsidók, mit rontjátok itt a levegőt?!
    Hogy is van ez? Egyik magyar nagyobb a másiknál?
    Van nagy magyar, meg kis magyar? Mi a mérce?
    Hát tudjátok meg! Csak magyar van , és nem magyar, aki szerintetek mind gój, vagyis barom!
    Hát barmok vagy tok Ti! és el a mocskos kezeitekkel! Aki a magyart bántja póruljár! Véssétek a fejetekbe karvajok!

    VálaszTörlés
  47. ... amig zsidók lesznek, baj is lesz a Földön !
    Nem én vagyok az első ember,aki betiltaná a zsidó
    vallás minden formáját.

    VálaszTörlés
  48. imadom az agyhalott kreten magyarokat, ennyi beteg maganyos kibaszatlan buta lumpem, panelprolit egyrakason mar regen lattam.bardossy lászló kivegzesevel kezdodotta multat vegkepp eltorolni es ime a vegen egy rakas kreten nagyresze persze cigany egy vadidegen ringyrongy gyilkos nepet eltet. ez a legalja amugy innen sajnos nincs visszaut. tobbek kozott ilyenek miatt megyek el az orszagbol a csaladommal egyutt, meg a gyerekek utani szavazatok miatt. epitsetek tovabb a ciganyok es zsidok orszagat ostoba degerenaltak.:))szarfaszu rabszolgak :))

    VálaszTörlés
  49. hihetetlen hogy van igény ilyesmire . Nagyon gáááz

    VálaszTörlés
  50. Miért nem húzol innen te metszett faszú? Verd bele anyádba, úgyis így szoktátok. Már épül nektek az új gázkamra és végre igaz lesz a holokauszt.

    VálaszTörlés
  51. Töltsd be határőrséget is, ájvájadonáj, krix krax hóbelevanc!

    VálaszTörlés
  52. Figyeljétek meg, hogy Pál...böff... miről prófétál!

    VálaszTörlés
  53. "innen sajnos nincs visszaut"

    Ezt én is így látom. Nagyrészt buta gecik vannak itt, köszönhetően az elmúlt 60 évnek és természetesen ezeknek az aberált csecsemőbasző karvajoknak.

    Nekik ott a hitgyüli, de mi hol fogunk össze?

    Komolyan mondom buddhista leszek, annak is több értelme van mint itt szopni a faszát ennek az "elitnek".

    VálaszTörlés
  54. az a kurva nagy baj hogy ebben a kibaszott orszagban minden a zsidokrol szol. de minden. akit a tv-ban latni 90 szazalekban azok, don vittori kiralyunk csontig benyal nekik. ha kimondom azt a szot hogy zsido maris rasszista leszek. ha kimondom barmely mas nem nevet az semmi. persze mindez csak itthon. a kis fasszopo sabeszes jut eszembe bolgar gyorgy akit nem ertette hogy mi az az idegenszivuseg amit homar nemzeti igazgato robertara mondnak. egy kedves betelefonalo elmagyaazta neki: de bolgar ur hisz onnek is van izraeli passporja nem? erre a kis gecilada azt mondta ilyen zsidozast o nem halgat es lettete. itt tartunk most. a pofatlansaguk olyan merteku hogy ezzel ulfeszitik a hurt es meg egy ilyen kituno gazdanemzet is robban egyszer ha a parazitak tul sok vert akarnak kiszivni belole. en igy latom

    VálaszTörlés
  55. Izráel. Vajon kelet avagy nyugat jeruzsálemről van szó a remek kis nótában.

    VálaszTörlés
  56. Jó volt végigfutni a hozzászólásokat.
    Hamarosan itt az idő, és remélem akkor a kezünk is ilyen szaporán jár majd, mint most a nyelvetek.
    Áldás!

    VálaszTörlés
  57. Gyönyörű szép nagy csarnokban éltetik a terror államot. Ha egy szép vasárnapon ezt a csarnokot el lehetne gázosítani...nagy szolgálatot tennénk a jövő emberiségének.

    VálaszTörlés
  58. lórárárá sarna lolololo jájájá.. blablabla.. Lo'

    VálaszTörlés
  59. "a holocaust Istennek tetsző áldozat!"

    VálaszTörlés
  60. Zsidó és cigány. Mind a kettő vérszívó parazita!

    VálaszTörlés
  61. Ott tombol önfeledten az elmebeteg szdsz-es marha hack péter vagy mi a neve.

    VálaszTörlés
  62. KI az a szarházi aki Határőr egyenruhában oda ment a kretének közzé ?

    VálaszTörlés
  63. Jézus a zsidóknak: "A sátán az atyátok!"

    VálaszTörlés
  64. mindenkia holokausztról beszél...persze azt meg sem említik hogy pl a kommunizmus sokkal több áldozatot követelt (am a holokausztban nem csak zsidók és cigók haltak meg)

    VálaszTörlés
  65. Nem kell izgulni. A zsidók egy gyáva népség. Rögtön ahogy csúnyán nézünk rájuk, elmenekülnek. Csak azért élősködnek rejtunk, mert hagyjuk magunkat. Mi magyarok szinte vágyunk rá, hogy eltartsuk őket. Keresztényi tettnek tartjuk, vagy mazochisták vagyunk? A lényeg, hogy ne becsüljük le magunkat, legyünk vidámak, járjunk egyenes gerinccel és legyünk optiomisták. A pesszimizmus, a mélabú a kudarc melegágya.
    Higgyétek el, a nagy dolgokhoz nem kell kétharmad, meg 50% + 1 sem. '56-ban hányan harcoltak? Pár ezren. Annál többen vagyunk most is, aki hajlandó lenne.

    VálaszTörlés
  66. Az a sötétbőrű zsidócigány aki énekel 5:54-től már több kisgyermeket meggyilkolt!!!! Egy igazi gyilkos! A vére nem stimmel a feleségével, és mégis gyerekeket vállaltak, akik egy kivételével 5 éves koruk előtt meghaltak. Ha jól tudom 4 vagy 5 kisgyerek... "Megszállta az Isten" és azt súgta neki sikerülni fog. Ezt nyilatkozta... Máglyára vele....

    VálaszTörlés
  67. Mint 1 zombifilm...Agyhalottak

    VálaszTörlés
  68. Hülye gyerek ha igaz lenne,hogy Hitler annyi embert füstöltetett el akkor még 1998 ban is égtek volna a krematóriumok te agyatlan vadbarom ja a 2006 -os helyesírás szabályai c. könyvet is zsidók írták és hagyatták jóvá a zsidó barátaikkal te agyatlan véglény amúgy meg valóban húzzanak haza israelbe

    VálaszTörlés
  69. Ne állj velük szóba, ne adj nekik és ne vegyél tőlük semmit, mert menthetetlenek. Elárulják a vérüket és elárulja őket a vérük. Tartózkodjál tőlük mert gyűlöletesek Énelőttem.

    VálaszTörlés
  70. Ez nem egy keresztény társaság?

    VálaszTörlés
  71. Ez a sok ökör megjegyzés is arról tanúskodik, hogy rengeteg az agymosott buta paraszt magyarhonban, ennek a sok gyereknek még le sem vált a tojáshéj a hátsófelén. Ugyan kinek kéne ez az ágrólszakadt ország (mert ugye "fel akarják vásárolni", mint ahogy az agybénultak mind egyre csak ezt hajtogatják - hát miért adjátok el, vagy miért nem veszitek meg ti?). Van egyébként kerek-e világon rengeteg más, százszor jobb hely.

    A videókon egyébként nem zsidók vannak, fiam, hanem ugyanolyan magyarok, mint te! Ja, hogy az ő szájuk nem a vipera mérgével van telefröccsentve, mint a tiéd meg a haverjaidé? Az agyuk meg nem a történelem pöcegödréből kihalászott és félig elégett meg elrohadt ideológiáktól hemzseg? Bár nagy az Isten állatkertje, de nem lehet mindenki olyan ökör, mint te!

    Ezeknek a kommentálóknak a kereszténysége annyit nem ér mint egy lyukas két fillér, azt sem tudják hogy a valódi kereszténység mi fán terem! Ez a nagy rakás itt fogát csikorgató gyűlölködő a szeretet vallásából a gyűlölet vallását faragott baltával magának meg a bandájának, de "aki fegyvert emel, fegyver által vész el" - mondta maga Jézus.

    Ébredjetek, magyarok! Miattatok, a ti bűneitek (nem a zsidók) miatt verte meg az Isten az országot az elmúlt év folyamán is megannyi csapással, árvízzel, vörös iszappal, bűnözéssel, korruptsággal. Mennyi csapást akartok még, mielőtt megtértek az egy igaz Istenhez? Ne mássra mutogass, mert közben még a saját hüvelykujjad is rád mutat!

    Az egyetlen Isten, aki az egész Univerzum Királya - a Királyok Királya nem Attila, hanem az ÚR, az ISTEN - aki nemcsak a magyarok Istene, hanem minden olyan népé és emberé, aki a tiszteletet egyedül Neki adja, és nem szűzanyámnak, aranykoronának, vagy fehér lovat áldozó táltosnak, vagy szájtépő politikusnak! Az mind szemétdombra kerül, a gyehenna tüzére, ahol örök tűzzel megégetik, és mint a szalma elég.

    Az itt olvasható sok trágár beköpés, véres szájjal beordibált és gyűlölettől csöpögő leírt megjegyzés ítélet alá kerül, nemcsak a szövegetek és a beszédetek, hanem minden egyes gyűlöletteljes gondolatotok ugyanúgy. TI MINDNYÁJAN ítélet alá kerültök - nagyon sokan sokkal hamarább, mint ahogy gondoljátok. Az életed csak egy hajszálon függ. És rettenetes dolog az élő Isten kezébe jutni..

    Köpd ki a rágót, fiam, még mielőtt a légcsövedre tapad, tedd le a pálinkásüveged! Ne vigyorogjál, ne csikorgasd a fogad! Térj meg még ma, és bándd meg bűneidet! Isten ítélete alól nem fog megmenteni a saját magad elképzelt, csirízes bőszmagyar mundérba öltöztetett borgőzös kiválósága.

    Amikor ott állsz majd az egyetlen Igaz Bíró előtt, és megkérdezik tőled, hogy milyen érved van, mire tudsz hivatkozni, mi jót tettél, azt hiszed az elég lesz, hogy megmutatod az árpádsávos díszmagyarod, hogy azt mondod, hogy magyar vagy? Vagy arra hívatkozol, hogy mennyire gyűlölted a zsidókat, cigókat, tótokat meg oláhokat?

    Ott is kinnt lesz a tábla mint Hollywoodban: "Itt nem elég az, hogy magyar vagy!" Annál többnek kell lenned, ember: embernek, és méghozzá olyannak, aki Krisztus előtt letette a fegyvert! Miért hadakozol te állandóan, még mindig Isten ellen? Fogadd el Krisztust ma!

    VálaszTörlés
  72. mindenki mondhat akármit...én csak azokat a zsidókat tenném el lábalól,akik "elkúrták" az országot pl: ez a Simon (a Nemzeti Bank elnöke)

    VálaszTörlés
  73. Ezek a "magyarok" hatalmas áhitattal énekelnek Izraelről. Hol élsz te, Holdon?

    VálaszTörlés
  74. Valaki tudja hogy hogy lehet ezt a kis "emleket" letolteni???

    VálaszTörlés
  75. Nincs ezzel semmi baj ! ez az országra jellemző.Csodálatos.tetszik nagyon.De még jóban tetszene egy palesztin béke harcos középen kis táskákkal az oldalán.

    VálaszTörlés
  76. Kedves fiam te aki hosszan ecsetelted zsidó istened nagyságát felsőbbrendűségét hatalmát,írd már le légyszives hogy hol parancsolta azt az istenetek hogy szabadon ölhettek bárkit aki nem zsidó (állítólag ez egy keresztény egyház )hol adott engedélyt a 3 évesnél fiatalabb gyermekekkel folytatott nemi aktus folytatására és még csak a szalonképesebb abberációkat írtam le.Ennél sokkal betegebb dolgokat engedélyez és tanácsol a nagyrabecsült talmudjuk.Nem véletlenül tartalmazza ez a könyvetek azt hogy gojok azaz léleknélküli állatok(nem zsidók)csak halál büntetés terhe mellett olvashatják ezt a remekművet.
    A magyarságra kitérve egy pillanatra: 1.a magyar embernek nem kellett parancsba adni senkinek hogy ne éljen nemi életet a birkájával.A zsidóknak ezt parancsba kellett adni.(amit valószínűleg nem igen tartottak be)
    2.A nagyrabecsült mózesük felment a hegyre és kőtáblába vésve megkapta a parancsokat de nem istentől hanem az arra járó ŐSEINKTŐL.Csak ezt mind a mai napig foggal körömmel ki akarják törölni az összes többi magyarokat érintő történelmi eseményekkel együtt.A teljes magyar történelmet meghamisították,mertz tudják csak így lehet egy nemzetet kiírtani.Viszont egy dolgot nem tudnak.A magyarok istene ezt nem engedi.Csűrhetik-csavarhatják a szavakat sátánon kívül nincs senki mögöttük,a jutalmukat is tőle fogják majd megkapni.

    VálaszTörlés
  77. A zsidó - cigány keverékek végterméke ez a Hit Gyüli! erősen meg is látszik a sok megvezetett birkán, hogy mennyire is jól működik a zsidaj lobbi Magyarországon!
    Legyen Magyarország a Nagymagyaroké a többi menjen külföldre!
    Ui: vagy a kibaszott picsába!!!!

    VálaszTörlés
  78. Én már halott voltam,de az orvosok visszahoztak.És jelentem nem találkoztam se Istennel se Jézussal.Nem volt ott semmi és senki.
    Ez az egész a hatalom építéséről szól, a pénz imádatáról nem másról.Kíváncsi lennék arra ,ha nem lenne benne "mani"akkor is működne a dolog Németh Sándor?

    VálaszTörlés
  79. Remelem sir mindenki amikeor latja ezt a csodat!!!!!Mert csodak nagyon ritkan vannak de Magyarorszagon minden Vasarnap.Gondolkodom h belepjek a hitgyulibe h meg ngyobb csodat lasson a vilag!!!!
    Csodat ertem ezalatt h feltegyek magamra egy akkora robbanoszerkezetet h az egesz csarnokot porig zuzza h semmilyen emlek sem maradjon arrol a helyrol ahol ezen dolgok tortennek.
    Plusz ha valakik lemaradnak es hat mindig akad ilyen megfosztani a magyarsagatol(allapolgarsagatol)es messze az Osi palesztin teruletre szamuznem egy kis mas csoadat tanulni!!!!
    Szegyen,gyalazat ami itt tortenik a leggazdagabb nyelvunkkel nem lehet megfogalmazni ezt a negativumot.
    most en azert bucsuzok toletek kedves hitgyulisek,mert hat megtanitottak erre kivanva a legrosszabbakat nektek HEIL HITLER!!!!!!

    VálaszTörlés
  80. Ekkora ökörséget még életemben nem láttam!
    Nem akarom elhinni, hogy vannak ilyen agyalágyult barmok...

    "NAGY AZ ISTEN ÁLLATKERTJE"

    VálaszTörlés
  81. Le lehet tölteni ezt a szart valahogy?

    VálaszTörlés
  82. Sz. Gyula írta... "Az mind szemétdombra kerül, a gyehenna tüzére, ahol örök tűzzel megégetik, és mint a szalma elég."

    Igazad van. Gyehenna tüzére minden mocskot. És ezt a gyehenna tüzét úgy hívják: Holokauszt. Ja, vagy az nem is az volt, ahhoz a "Ti" Isteneteknek semmi köze, az tévedés, meg ilyesmi. Nem, kispofám! Tudjátok jól, eljön az idő, mikor annyi lesz az egész lufi világotoknak. Nem miattunk keresztények miatt, mert mi mint látszik tűrjük, sőt védünk titeket. Nézz Egyiptom felé, meg Líbia felé. Hidd el nincs annyi fegyveretek, ami Őket meg fogja állítani attól, hogy a vörös tengerbe hajtson titeket, de akkor az már nem fog szétnyílni. És nincs frigyláda, mely utat tör nektek, és erősíti hatalmatokat.
    A Ti szövetségetek lejárt. 2011 éve. Új szövetség köttetett, és Ti nem vagytok benne, mert megcsaltátok Isteneteket, Szodomával és Gomorrával és minden aljasságotokkal.
    Szétszórattatok, és bár igen szívósak vagytok, Isten már régen levette kezét rólatok.
    Velünk mi van? Még élünk. És nyugi, szerintem nekünk nem bűneink vannak, de ahhoz tényleg olvasnod kellene a történelmet. Hibáink, és ez sajnos az eredmény tekintetében nagyobb gond most nekünk mintha csak szimplán bűnben éltünk volna.

    És tudom hogy nem kell nektek ez a silány ország, de akkor tényleg miért vagytok még itt? Ott az a szépen kiszárított Jordán, kerítésetek is van szép nagy, nem lehetne hogy ha megígérjük többé nem bántunk titeket elmentek haza?

    Üdv. egy lélektelen barom - és névtelenül, mert akinek lelke nincs annak neve sincs gondolom (meg amúgy Te neveddel is leírhatod véleményedet, mi csak így lelketlenül/névtelenül)

    VálaszTörlés
  83. ÁMEN
    (Köszi, szívemből szóltál)

    VálaszTörlés
  84. Sz. Gyula, majd ha sikerül bizonyítani hogy a Biblia életszerűbb és tudományosabb irodalom mint mondjuk bármelyik Harry Potter könyv, akkor és csakis akkor elkezdhetsz hivatkozni a képzelt barátaidra.

    Tudomásul kellene végre venni hogy nem a fantazmagóriátok ellen viszolyog az egyszeri értelmes ember hanem az ellen hogy a hülye meséiteket komolyan véve magasabbrendűnek érzitek magatokat másoknál és ezt unos-untalan hangoztatjátok. Pedig épp hogy alacsonyabbrendű az aki kérdezés helyett inkább baromságokat válaszol olyan dolgokra amiről fingja sincs mert nem is lehet. Nyakas butaságból és hazugságok tömkelegéből várat emelni nem érdem.

    De tökéletesen tisztában vagyok hogy mindez lepereg rólatok, mert butának és elfogadó zombinak lenni kényelmesebb mint megfigyelni a világot ami körülöttetek van. Plusz nem "egymást szeretitek" hanem a pénzt. Köpedelem és káros bűnbanda vagytok, kedves gyülisek.

    VálaszTörlés
  85. "vörös iszappal, bűnözéssel, korruptsággal. Mennyi csapást akartok még"
    Tisztelt SZ. Gyula Ha jól értesültem a vörösiszapos MAL vezér zsidó származású,úgy mint az mszpés korrupt politikusok és baráti körük akik kifosztották az országot és elherdálták az állami vagyont,Ők nem magyarok,úgyhogy ne hibáztass az ő bűneik miatt minket magyarokat,mert ők csak a magyar beszéd mögé bújt alattomos akasztanivaló Magyar HAZA árulók..és véleményem szerint a keresztény gyűlekezet ott van,ahol a ház magas tornyán a kereszt van legfölül,nem pedig ahol egy erővel elfoglalt várost éljenezve izraeli zászlókat lengetnek,egy csarnokban

    VálaszTörlés
  86. Sz.Gyulának, idézek tőled: "Ott is kinnt lesz a tábla mint Hollywoodban: "Itt nem elég az, hogy magyar vagy!"

    Momentán Hollywoodban bőven elég ha Zsidó vagy. És ha netalántán nem, és sikerre viszi valaki zsidóság nélkül, de kritikát mer mondani rólatok (példa: Oliver Stone tavaly) akkor a hollókoszt kismiska ahhoz amit ő fog kapni (pénzt a következő filmjéhez azt tuti nem)

    VálaszTörlés
  87. "VÖRÖS iszappal, bűnözéssel, korruptsággal"

    He-He, ez mind Ti vagytok. Tényleg nem kell több csapás!

    Kotródjatok Ti csapáshozók!

    VálaszTörlés
  88. Én csak azt nem értem, hogy hogy kerülnek a képbe itt a zsidók.
    Ez nem egy keresztény gyülekezet?
    És ezt Sz. Gyulától is kérdezem.

    VálaszTörlés
  89. Tisztelt Kimbot!
    Nem ez nem egy keresztény gyülekezet!
    Aki rendszerességgel jár keresztény templomba istentiszteletre,az tudhatja,ott nem lengetnek semmiféle zászlót/magyart se/egész egyszerűen azért,mert az nem politika színtere.Az szent hely .Az isten megszentelt háza.És nem csupán 1 bizonyos nemzeté,hanem minden szeretetre vágyó keresztényé,bármilyen nemzetiségű is legyen.

    VálaszTörlés
  90. Erős lelkű embernek nem szükséges ez a közösségi élmény, mely valójában értéktelen tömegpszihózis. Lelkileg gyenge, gyáva, nyomorult emberek szorulnak rá erre, senki más. Ami meg a csúcs, hogy adományokkal támogatja ez az egyház Izraelt, és közben békéről beszél. Egy fasiszta, apartheid hatalom Izrael, a népírtás, amit többek közt Libanonban véghezvittek undorító. Izrael zászlajára nem büszkének kell lenni, hanem elégetni, mert pontosan ugyan az, mint a horogkeresztes zászló. Egy népírtó, hazug, tévedésekre, és hazug emberek érdekeire alapuló állam, mely saját polgárai közt tesz különbséget.

    VálaszTörlés
  91. Óvakodjatok a Cionista majomtól:

    http://www.youtube.com/watch?v=7adkIQ2kPsU

    VálaszTörlés
  92. @kimbot "Én csak azt nem értem, hogy hogy kerülnek a képbe itt a zsidók."

    Olvasmányaim alapján a felvétel abból az időből származik amikor Őistenisándorsága és presbiterjei (ld. kápók egy másik, nagyon hasonló szervezetben) ellátogattak a júdékhoz ami jó biznic volt mert a zombijaik nemcsak az útjukat és királyi ellátásukat fizették ki nekik hanem egy pompás villát is felépítettek az e célból összakalapozott pénzből a Szent Kenetnek, Sándornak. Áldassékazúr. "Fesz van" című könyvet ajánlom mindenki szíves figyelmébe, a gyülimaffiáról szól.

    VálaszTörlés
  93. sokminden a zsidók hibája...de tehetnénk ellene! "Azt mi basztuk el hogy e nép föl nem kelt" (Fanka)

    VálaszTörlés
  94. A kommenteket olvasva mintha soha bele se olvastátok volna a Bibliába.Kezdetnek javaslom a 122. zsoltárt

    VálaszTörlés
  95. Most már értem miért kellett a psychiátriai intézetet (Lipót mezőt) bezárni. Ennyi közveszélyes őrült befogadására valóban alkalmatlan volt! Remélem lassan ez is kinövi magát és Tel Aviv környékére költözik.

    VálaszTörlés
  96. Sz. Gyula. A Hit gyülekezetének magyar hangja.
    Az árvíznek, meg stb.-nek természetes magyarázata van. Amúgy víztározókat kell építeni. Abból lehet locsolni, amikor aszáj van.
    A vörös iszap meg a profithajhászathoz köthető és a korrupcióhoz. Mert ugye engedélyt kapott a tározó hetekkel előtte.
    Ezt a bűnös dumát meg el ne higgyétek. Az a bűnös, aki koncentrációs tábort csinált Palesztínából.

    VálaszTörlés
  97. Remélem eljő az idő amikor az egész arab világ, annak összes hadserege és fegyverese, élükön Iránnal nekimegy ennek a velejéig romlott és a mocskát mindenhová terjesztő, háborítatlanul gyilkoló, undorító és pedofil bandának, azaz izraelnek... és elpusztítja azt örökre és még egy napra. Ámen.

    VálaszTörlés
  98. az a geci nagy baj hogy sokan beszelunk sokat de kevesen teszunk barmit is. sajnos jomagam sem. estenkenet elolvasom a kuruc-ot es forralom a verem de a legtobb amit tettem hogy az egyetlen zsido ugyfelemet leraztam. kurva keves sajnos ez.
    pedig ha csak tizede azoknak akik csak gondoljak hogy egyszer vert kellen ontani a gyalazat ellen meg is tennek akkor gyorsan megvaltozna minden.
    kerdes lesz e meg annyi ido hogy politikai uton valtoztassunk es a kovetkezo ciklusok valemelyikeben a jobbik legalabb kormanypart legyen es sok dolgon valtoztasson vagy elobb pattan ki valami zsido öszöd es tortenik vegre valami.
    en magam ugy vedekezem az agyamat kiszarito zsido media hazugsagaitol hogy eladtam a tv-t es a hireket csak valogatott forrasbol olvasom. a tv szerintem a zsidok legfobb fegyvere. sajnos a nepunk rendkivul fogekony a hazugsagra es joreszt szepen megeszi amit megragatnak a szemevel a kepernyorol.
    a masik amivel vedekezhetunk hogy ne vegyel es ne adj el zsidonak. ezt a legnehezebb betartani hisz minden az ovek. de azert torekedni kell. ebben is igyekszem amennyire tudom.
    sajnos a tv ostromot ataludtam anno de lesz meg hasonlo akkor abban reszt szeretnek venni. egy diktatura pusztulasat mar megertem (reszt is vettem benne gyerekkent - erdelyben) egyszer hatha megerem a gyarmati sors diktaturajanak az osszeomlasat is.
    bizom a jobbikban de ezuton is uzenem nekik es remelem sokan osztjak a velemenyem: bennuk van a bizalmunk es tamogatjuk oket de ha ok is hazafiakbol atvedlenek lassan "politikussa" es a zsidok penzet elfogadjak majd akkor ha eljon a megmerettetes napja ok is megmerettenek. mint mindenki aki nepenek es hazajanak art. felre ne ertsetek, nem olni keszulok, csak abban bizom hogy a ferges reszeket kiveti majd a nemzet magabol es elkergetunk minden parazitat. legyen az barmilyen nemzetisegu. eljenek mashol.
    masik kedvencem mikor azt mondjak a liberalis ertelmisegiek hogy a nacionalizmus hivei videki alulkepzett munkanelkuli fiatalok. egyik sem vagyok es megis ugy erzem a hazaszeretet az elet egyik legfobb dolga. erre a zsidok azt mondjak nacionalista vagyok. kornyezo orszagokban barhol azt mondod nacionalizmus annak nincs negativ felhangja. szereted a hazadat, nepedet es tamaogatod oket. nem masok karara (cionizmus) hanem a kozosseg javara, erositesere. azt gondolom a nacionalizmus az ami megmenteheti ezt a nemzetet, ezt a generaciot. a gondolat hogy csaladnal van nagyobb egyseg is amibe bele tartozunk tamogatokent es tamogatottkent az segithet felebredni es megvaltozni ennek a nemzetnek. ugyanis csak rajtunk all. parazitak mindig voltak vannak es lesznek. ha a zsidok elmennek majd es a ciganyok elkezdenek dolgozni de tovabbra is pudingok leszunk akkor majd jon mas parazita. magunknak kell megvaltoznunk hogy ez ne fordulhasson elo tobbe majd. kezunkben a sorsunk, csak remenykedem hogy tudunk elni a lehetoseggel ha egyszer megadatik. vagy jogi uton vagy forradalmi uton de elobb utobb eljon a valtozas csak kerdes hogy meg a mi eletunkben e. ez mulik rajtunk.

    VálaszTörlés
  99. Jó idéyetek a Koránból, a ysidók haláláról:

    http://hamzajennings.com/2009/01/15/the-hadith-of-the-gharqad-tree-and-the-jews/

    VálaszTörlés
  100. Jó idézetek a Koránból, a zsidók haláláról és a végső összecsapásról:

    http://hamzajennings.com/2009/01/15/the-hadith-of-the-gharqad-tree-and-the-jews/

    VálaszTörlés
  101. "szabad vallásgyakorlás khm. ők ilyen cigányosan csinálják. dalolgatnak, palesztinokat öldökölnek, gojokat gyalázgatnak, csecsemőket kefélgetnek, társadalmakat tesztnek rabszolgává a pénz hatalmával. akinek ez tetszik az nekem nem tetszik. függetlenül attól, hogy büdös zsidó-e vagy nem büdös zsidó-e. azon lehetne vitatkozni, hogy provokatívan csinálják-e akárcsak a buzik az Andrássyn. helyesírásom szar, stílusom nulla, de a lényeg stimmel! "

    Teljesen egyet értek veled!
    Akinek nem tetszik amit a zsidrákok csinálnak, az már "nagymagyarkodik", meg antiszemita...
    Na ez egy faszság, csak nem akarunk Palesztín sorsra jutni!
    Az, hogy a zsidókat a világ 90% utálj, arról csak ők tehetnek, a viselkedésükkel, meg a zsidóskodásukkal.
    Már okádok a heti Holló megemlékezésektől....és most ne gyertek azzal, hogy ha a te mamád-papád akárkid ott égett volna el....
    Erről nem nyitnék vitát, mert ugye már beszélni sem lehet róla, mert a blankoltak azt is elérték, hogy ne lehessen átgondolni, ill. az új vizsgálatokra hagyatkozva vitát nyitni az új tények felett.
    Témát lezártam.

    VálaszTörlés
  102. Valaki, aki Magyar (de igaz Magyar es nem csak annak szuletik)az egyben Ember is. Nem eleg ehez magyarul beszelni, ugy is kell elni, ahogy oseink eltek: becsuletben, tisztessegben, buszkesegben. A Magyar Nemzet nem 1000 vagy 2000 akar "6000" eves, sokkal regebb itt vagyunk mar, csak ezt probaljak titkolni, mert nem szarmazik hasznuk belole, sot... Ha mar Jezusrol beszeltek es kovetitek ot, emlekezzetek mit mondott a zsido irastudoknak(rabbiknak):"A ti atyatok: az ordog", es most ezek az irastudok iranyitanak mindent. Adolf Hitler nem az elso ember volt a tortenelemben aki eszre vette, mit muvelnek a "kivalasztottak", gondoljunk Babilonra, Egyiptomra, es meg sok nepre akik vegigkergettek 3000-6000 even keresztul oket, es nem lehet az, hogy mindenkivel baj van csak veluk nincs, alljunk meg es gondolkodjunk el rajta...aztan iteljuk el a tortenelmi nagyjainkat...

    VálaszTörlés
  103. Ha én csinálom azt amit ők akkor magyarkodok, meg antiszemita vagyok... De ők mindent megtehetnek...
    Hitlert meg könyörgöm hagyjuk már ki a dologból... mi köze van neki ahhoz amit ma csinálnak a zsidók? Más diktátorok,vezetők sokkal több bűnt követtek el,de győztesek írják a történelmet. Gonosz Hitler...mert amúgy napalmot dobálni szép dolog ugye? meg atombombát...

    VálaszTörlés
  104. Tudom ajánlani a "Csillagösvényen" és a " Háború a Nemzet ellen" című dokumentum filmeket.

    Szinte MINDEN bajunk a történelemben, ill. a világ gondjainak, bajainak és válságainak ők az okozói, a blankolt farkúak.
    Napjainkban is folyik népirtás, méghozzá Palesztínában, és a zsidók a népírtók....
    Akkor mit ajvékolnak állandóan, azt nem tudom.
    Én is remélem, összefognak végre az arabok,. és a világ többi népe, és elszigeteli ezt a kártékony nációt...

    Ámen

    VálaszTörlés
  105. Tudom ajánlani a "Csillagösvényen" és a " Háború a Nemzet ellen" című dokumentum filmeket.

    Ja és a hit gyüli, van 1-2kolégám akik felválalják az ő vidám?vasárnapjukat,és sanyibácsiuknak a fizetésük x százalékát,DE HÉTFŐTÖL-PÉNTEKIG NAGYON BÜDÖS A MUNKA NEKIK,ugyan miért?
    És szerintem meg már hagyjuk a történelmet,halljuk és látjuk mi történik napjainkban,az Országházban és a világban....

    VálaszTörlés
  106. Ne a sok szemét tv-műsort, meg a sok egyéb hazug, idióta online anyagot nézzétek! Ajánlom mindenki figyelmébe a következő videót:
    http://media.inspirationalfilms.com/player/?bctid=hun1107hungarian519jlmp4

    A teljes részletes, eredeti szöveg itt olvasható (a video után ajánlatos kényelmes tempóban mégegyszer, teljes részletességében elolvasni):

    http://www.kereszteny.hu/biblia/showchapter.php?reftrans=2&abbook=Lk&numch=1
    (Magyar Bibliatársulat új fordítása)

    http://www.kereszteny.hu/biblia/showchapter.php?reftrans=1&abbook=Lk&numch=1 (Szt. István Társulat fordítása)

    VálaszTörlés
  107. A kérdésemre azt válaszoltátok, hogy nem keresztény gyülekezet.
    De akkor hogyan jön a képbe Jézus, akiről folyamatosan prédikálnak?
    A zsidó és a keresztény vallás elkülönül egymástól, pont Jézus személye miatt, és az Új Szövetség miatt. A zsidók nem nagyon kedvelik a keresztényeket. Viszont, ha ez egy keresztény gyülekezet, akkor miért érez a zsidók iránt többet, mint más népek iránt?
    A zsidók kiválasztotti státusza megszűnt a kereszténység kialakulásával. A keresztény tanítások szerint minden ember, nép iránt szeretet kell érezni. Ennek alapján persze akár izraeli zászlót is ke lehet tenni, de éppen ugyanúgy más népét is, mondjuk kolumbiai, vagy koreai esetleg portugál zászlót is ki lehetne tenni. Tévedek?
    Miért a kitüntetett figyelem a zsidók iránt, akik teljesen elkülönítik magukat a keresztényektől?

    VálaszTörlés
  108. ezekhez képest a cigányok kajak testvéreim

    VálaszTörlés
  109. Már nem haragszom már nem ! ahogy olvasok és olvasok !!! már nem haragszom-------nem egyeltalán nem !!! egyszerűen csak.............../de azt nagyon,és szivből szólóan.

    VálaszTörlés
  110. Inkább gyertek muszlimnak. Ez egy baromság.

    www.magyariszlam.hu

    VálaszTörlés
  111. Egyszer volt egy Hitgyülis munkatársam. Idegrohamot kapott valami miatt és a fejét veregette a munkapultba, hát akkor kurvára megdöbbentünk...

    VálaszTörlés
  112. "Gyertek muszlimnak" - ez baromság! A mohamedán törökök tették tönkre Mátyás király birodalmát, Nagy-Magyarországot, amely Mohácsnál összedőlt. Azóta sem állt helyre. Hiába harangoznak Nándorfehér óta délben (Hunyadi jóvoltából) az ottani magyar győzelem miatt Európa-szerte.

    A török uralom alatt minden bég meg beglerbég annyit harácsolt össze magyarhonban amennyit csak tudott, azok is a nép zsírján szedték meg magukat - tudták ugyanis, hogy akármikor a szultán kegyvesztettjei közé kerülhetnek.

    Ha nem tértél át mohamedánnak, gyaur kutya voltál és felemelt adót fizettél - hiába tartoztál a Könyv népei (arabul أهل الكتاب‎ [′Ahl al-Kitāb], vagy törökül „kitabı olanlar”) közé.

    A mohamedánok (törökök meg mások) azóta más módszerrel meghódították Nyugat-Európát, meg a világ más részeit is már. Igazi céljuk az egész világ saját uralom alá hajtása. Egyetlen igaz magyar nem hajtja az ő igájukba a fejét mégegyszer! Nézzétek meg, hogy mi folyik Európában a beözönlött mohamedán tömegek jóvoltából.

    VálaszTörlés
  113. Ezek a hitgyülisek biztos azt ünneplik, hogy az egész keresztény egyház Jeruzsálemben született meg, ott is volt a központ addig, amíg a rómaiak le nem rombolták a templomot és a várost.

    VálaszTörlés
  114. Zászlólengetés? Templomban?

    Ugyehát demokráciában élünk - mindenki olyan zászlót lengethet, amit akar. Az tévedés, hogy a zászló nem a templomba tartozik, minden második templomban van zászló ilyen vagy olyan formában.

    Egyébként ezek a hitesek mindezt a saját templomukban teszik, amihez senkinek semmi köze.

    VálaszTörlés
  115. FIGYELEM!
    Ez a sok magát magyarnak nevező és ide írogató analfabéta - ha magyarok vagytok, tanuljatok meg rendesen magyarul! A beírások alapján egy része külföldről irogat, mert nyilvánvaló, hogy nem magyar billentyűzetet használ - meg egyébként sem tudja, hová kell vesszőt meg pontot tenni.

    A helyesírásotok alapján még 4 osztályt se végeztetek el, nem csoda, hogy a beszólások alapján az intelligenciahányadosotok a béka hátsófele aljáig sem ér. Csak egy kettőnek a szintje ér fel a „nyócosztály” szintjére.

    Az a sok baromság és hazugság amiket itt összeírogattok: hergelljétek csak magatokat a sok hülyeséggel, hadd nőjön a vérnyomásotok addig míg a búrátok szét nem robban, legalább megszabadulunk ettől a sok paraszttól.

    Ha nem fér a kőrisfa fejetekbe az igazán fontos információ, hanem hazugságokon csámcsogtok, ám legyen: pukkanjatok meg. Utána úgyis megtudjátok, hogy mi az igazság. Ha valaki leír valami baromságot, attól az nem válik igazsággá. Itt is ugyanúgy megy a kábítás, mint a kommunizmus idején...

    VálaszTörlés
  116. mocskos tirpák zsidó gecik..nem kell az országunkba élni, nyugodtan el lehet innen menni..mondjuk izraelbe, vagy ahová akartok, csak innen el!!

    VálaszTörlés
  117. Ennek az országnak nélkületek is megvannak a gondjai, úgyhogy 'Go Israel', parazitákra és tirpákokra nincs szükségünk!

    VálaszTörlés
  118. de a zene nem olyan rossz

    VálaszTörlés
  119. Dobálóztok itt Jézussal, meg a büdös zsidókkal, csak az a helyzet, hogy Jézus zsidó volt. Na akkor most mi van? Részemről oké, mert nem érdekelnek a zsidók és leszarom a vallásokat, de aki Jézussal a szívében akarja kikergetni a zsidókat az országból, az hogyan gondolja ezt? Jézus azért maradhat? Vagy akkor neki is mennie kell? Netán a szívvel együtt? Nem értem...

    VálaszTörlés
  120. Jézus csak félig volt zsidó, anyai ágról.

    VálaszTörlés
  121. "A sátán az atyátok, és atyátok kedvére igyekeztek tenni, aki kezdettől fogva gyilkos, nem tartott ki az igazságban, mert nincs benne igazság. Amikor hazudik, magából meríti, mert hazug, és a hazugság atyja."
    (János evangéliuma 8.44)

    VálaszTörlés
  122. Hogy itt mennyi antiszemita és cigánygyűlölő ember van!!!És mennyire igazuk van!!!Az a baj,hogy az a sok tetves barom,aki a "békés egymás mellett élés" mellett kardoskodik,soha de soha nem élt olyan helyen,ahol cigányok megfordultak vagy ne adj Isten laktak volna!Én mindegyikkel azt csinálnám aki ezt az "igét" hirdeti,hogy csak egy hétig éljenek velük,vagy egy környékükön,éljék át mikor mennek haza ők vagy a gyermekük,és belekötnek,elveszik a telefonját,a pénzét,leveszik róla a ruhát,a cipőt és még jól meg is verik.És ha netalán tán feljelenti ezeket a tetveseket,a mi hőn szeretett rendőrségünk-akik elvileg "Szolgálnak és védenek" csak a karjait tárja szét,ahelyett hogy szétvágna köztük!

    VálaszTörlés
  123. Jézus a zsidóknak!! (János evangéliuma 8.44)
    Ha jól tudom!! és csak egyet tudok érteni vele.

    VálaszTörlés
  124. "A sátán az atyátok, és atyátok kedvére igyekeztek tenni, aki kezdettől fogva gyilkos, nem tartott ki az igazságban, mert nincs benne igazság. Amikor hazudik, magából meríti, mert hazug, és a hazugság atyja." (János evangéliuma 8,44 - a Szt. István Társulat fordítása)

    Ez a szentige nagyon igaz és vonatkozik minden itt átkozódó "nemzeti radikális" álkeresztény nácira ugyanúgy, mert kifordították Jézus szavait a maga szövegösszefüggéseiből.

    Jézus ugyanis azt is mondta: "Szeressétek ellenségeiteket!" - ha valaki ellenségének tartja a zsidókat, Jézusnak ez a parancsa neki is szól: szeresd ellenségedet! Ha ezt nem tudod megtenni, te sem vagy különb azoknál, akik a keresztényeket gyűlölik!

    Ha te állandóan gyűlöletet okádsz magadból úton-útfélen, ugyanaz az ítélet vár rád, mint a Krisztust gyűlölőkre. Előbb vagy utóbb oda kell majd állnod a nagy fehér királyi trón, Krisztus ítélőszéke elé és felelned kell majd minden egyes szavadért. Mert itt sok hazugságot összehordtak sokan.

    Itt mindenki azt hiszi, hogy bűntetlenül irogathat akármit, és szabadon terjeszthet akármilyen gyűlöletbeszédet (a legtöbb ugye névtelenül írogat, mert annyi bátorsága sincs, hogy a becenevét ideírná).

    Az ítélet minden egyes emberre vár, rád is, aki azt hiszi, hogy semmi bűnt nem követtél el. Te aki ide írtál akár egy szitokszót is, már ezzel bűnt követtél el - az ítélet és a büntetés késik, de nem múlik. Térj meg tehát, mielőtt nem késő...

    Sz. Gyula atya

    VálaszTörlés
  125. Köszönet az egyenes szavakért, itt most a lényeget olvashattuk...

    VálaszTörlés
  126. Kedves Sz. Gyula atya!

    De Jézus azt is mondta, hogy "ne higgy a farizeusoknak"

    VálaszTörlés
  127. Igen Kedves Sz. Gyula ATYA!

    Látom szépen elkerülte minden kényes megjegyzés a szemét. Ha szóval élünk, hát akkor előfordul hogy más is ismeri a szót.

    Volt ott fentebb egy kérdés: Nem lehet hogy az Ön által említett gyehenna tüze éppen a holokauszt volt?

    Ha magyart ér veszedelem, természeti katasztrófa, az Ön szerint Isten büntetése, ha a zsidókat, az a mi bűnünk?
    Vagy Istennek is elege van a farizeusokból netán?

    És miért bűn az hogy ide írunk. Aki számon tartja az úgy is tudja kik vagyunk a többi meg csak koloncra éhes dög - annak miért kellene kiadnunk magunkat? (Vagy a Moszadot is képviseli? - hát küzdjenek meg értünk, amúgy nekik beletelik akár 10 percükbe is...)

    Amúgy meg mintha Isten a szabad döntés jogát meghagyta volna nekünk. És nem hiszem hogy ha mi birka magyarok akik folyamatosan eltűrjük hogy gyalázzanak, és néha egy fórumon elmondjuk véleményünk bűnössé válunk. Tényleg csak ennyi a bűn, minden más ott Gáza mellett nem. Na menjen prédikálni oda ahol ezt még mindig benyalják.

    Üdv. Károly testvér

    VálaszTörlés
  128. Aranybogár, aki Jézust lezsidózta!

    Na figyejjé! Szerinted, csak úgy Őszintén elég az valakinek hogy magyarul beszél és magyar személyije van? Vagy ha kimész tengeren túlra édes fiam, oszt angolul hablatyolsz már ámerikai leszel?

    A szőke nős vicc is egy bizonyos szőke nőről szól. Pont. Ha nem tudod melyikről, akkor viccügyileg alul művelt vagy.

    Na most szedd elő összes fantáziádat, és mondogasd: Jézus nem volt zsidó, a szentlélektől fogantatott. Miért egy zsidó nőben? Mert az Ő feladata volt az Ószövetséget felcserélni az Újjal. Ehhez meg kellett a kötődés...

    És innentől kezdve próbálj légyszíves egyetlen egy párhuzamot mondani Jézus léte, tanítása, élete és az olyan nagyon szeretett zsidóság között.

    Elment megváltani Őket (mintha bűneinket váltaná meg, ezért ment a legbűnösebb helyre), ők meg észre sem vették, és máig várják a megváltót. Jó várakozást.....

    VálaszTörlés
  129. Még ekkora hülyeséget, hogy Jézus zsidó volt. A zsidók eleve szeretnek történelmet, Bibliát hamisítani, letagadni, elfelejteni, hogy Jézust ők árulták el és, hogy ők feszíttették keresztre. Ez érthető, hiszen a földkerekség legaljasabb faja a zsidó. de, hogy egyszerűen cáfoljak, Jézus hogyan lehetne zsidó, ha megkeresztelte őt keresztelő János???? Írja a Biblia, vagy bármi is, hogy Jézusnak volt bármicvója?? No akkor zsidókáim, el lehet húzni a buta, hazug anyátokba!
    Plusz: Jézus apja Isten volt és nem egy zsidó valaki. Az, hogy az akkori Palesztinában született és élt, attól még nem volt zsidó.

    VálaszTörlés
  130. Sz.Gyula Atya!

    Egy olyan ellenséget elég nehéz szeretni, aki a Hazánkra pályázik és minket pedig rabszolgává akarnak tenni.
    Lehet, hogy az Isten megver ezért, de ezeket élettelenül szeretném látni egy kötélen himbálózva!

    VálaszTörlés
  131. Sz.Gyula,nem vagy te zsidóbérenc?!

    VálaszTörlés
  132. Urak.Hölgyek.Nem azért nem kell őket szeretni mert zsidók,azzal nincs semmi baj.Hanem azzal amit zsidó ként tesznek,vagy nem tesznek.A cigányt sem azért nem szeretjük mert cigány,hanem azért amit tesznek,vagy nem tesznek.Ezek ilyen problémák.No ezen kell változtatni,de azonnal.

    VálaszTörlés
  133. Csatlakozom az előttem szólóhoz. Én mondjuk ezt úgy szoktam volt mondani, hogy azért mert folydogált zsidó vár Radnóti Miklósban, azért nekem még az egyik "legmagyarabb" költők egyike, vagy ahogy Bayer mondta volt egy naggyüllésen, Az Egri Csillagok Sárközi-je mint cigány emberibb mint a magyar áruló hadnagy.
    Tehát nem a zsidót, a zsidó viselkedést, és nem a cigányt, hanem a cigánykodást lehet gyűlölni. Mert az maga a sátán, és ha jól tudom annak elvetését és gyűlöletét nem tiltja Gyula atya hite sem....
    Ja tényleg kedves Gyula atya, csak úgy mellékesen kicsit jobban kellene értelmezni Jézus szavait, mire is mondta hogy "szeresd ellenségeidet". Vajon egyszerűen balfék volt Jézus (sicc), vagy kicsit el kellene gondolkodni mire is értette?

    VálaszTörlés
  134. A fenti "Hitler senkit nem füstöltetett el" témához csak annyit szólnék hozzá, hogy gondolkodjunk el, vajon honnan jött az a pénz, amivel el lehetett indítani azt a háborút?? Csak nem a zsidó nagytőkéből? Undorító nép ez, amelyik a sajátjait "égeti" el, hogy utána üzletet csináljon belőle.

    VálaszTörlés
  135. A "Hit Gyülekezete"a "Jeruzsálemi székelyek"gyülekezete!Semmi köze a kereszténységhez,kizárólagosan nemzet ellenes a magyar nép számára.A belső bomlasztás megtévesztés eszköze.A végcél ismert,az emberek elbizonytalanítása,megtévesztése.Az államtól semmi nemű támogatásra nem lehetne jogosult.Annak ellenére ez a véleményem,hogy én mindenki vallási nézetét tiszteletben tartom de ezt vagy hasonlót számomra ne tegye senki kötelezővé.Kijelentem:Magyarország állam vallása KERESZTÉNY!!!

    VálaszTörlés
  136. Amit a HGY csinál nem Istentisztelet, hanem majomparádé...

    VálaszTörlés
  137. Mi magyarok nem megyünk Izraelbe csoportosan rázkódni, ők mi a fasznak jönnek ide?

    csodálkoznak a zsidók h mindenki utálja őket? ha hazamennének izraelbe és nem parádéznának mindenhol senkinek nem lenne bajuk vele.

    de ugye mint tudjuk, az ANTISZEMITIZMUSt is ők keltették életre, így most büntetlenül megtehetnek bármit, mert minden bírálatra azonnal a náci kártyát veszik elő.

    VálaszTörlés
  138. "Ha Hitler a Te szüleidet is megkínozta volna, esetleg elfüstölte volna, melyiküket választanád?
    Szegény ember."

    Olyanról beszélsz, ami meg sem történt.
    Holokauszt?! Az mi?!
    A gulag táborok, na azok valósak voltak.
    Sajnos keveset élt Hitler, hogy rendet rakhasson Európában.
    Amúgy meg mióta Európai ország Izrael, csak mert a sporteseményeken rendszerint jelen van, ennyi erővel Taiwan is Európai...
    Az emberiség betegsége a zsidóság!

    VálaszTörlés
  139. Pontosítsuk a dolgokat: az emberiség rákfenéje a zsidóság!

    VálaszTörlés
  140. a víz kell nekik. Víznagyhatalom vagyunk.. Eléggé gáz,hogy az ember fél felvállalni a véleményét. Mindenki fél kimondani a véleményét a zsidóságról vagy a szót is fél kimondani... Rosszabb ez minden diktatúrától.
    Meddig mehet még ez így??

    VálaszTörlés
  141. A "Jewis Cronicle" (zsidó forrás) szerint a zsidók között sokkal nagyobb mértékben fordul elő az idiotizmus mint másoknál.

    VálaszTörlés
  142. Ezek a hitgyülisek szánalmas cionfasiszta köcsögök....

    VálaszTörlés
  143. Szekta hü@lyék gyülekezete= hit gyüli.

    VálaszTörlés
  144. A világ legalja legundorítóbb közelenségei az ostoba gonosz rabbiátus agyatlan uzsorás gátlástalan lopó csaló beteges hazudozó sötét gonosz kufár kapzsi fos zsi@drák senkiházi tetű banda üzemeltette az egész mocsadék népbutító linkóci h@lyék gyülekezetét! Én tudom mert az én egyik ismerősöm tagja volt annak a lebukott szadeszoskák gyülekezetének sajnos. Agymosott idiótát csináltak belőle szegényből a hit gyülisek úgyhogy kétszer kísérelt meg öngyilkosságot és azóta volt a pszihiátrián is de túlélte.
    Ezt a végén csak tanulságként írtam le azért hogy mindenki óvakodjon attól a deviáns antiszociális pénzeket lenyúló ostoba szektától a piszok hit gyülitől. szégyelljék magukat!
    Rohadék kis bagázs de szerncsére már mindenhonnan (minden jobb normális helyről legalább is)kipucolják a hit gyüliseket.

    VálaszTörlés
  145. "Névtelen írta...
    Ha Hitler a Te szüleidet is megkínozta volna, esetleg elfüstölte volna, melyiküket választanád?
    Szegény ember.
    2011. január 18. 18:37"
    Bizonyítékot mert eddig nem láttam még egyet se csak szóbeszédről beszélsz és írsz amit azok találtak ki akik nem azt az istent hiszik mint a magyarok

    VálaszTörlés
  146. Kétezer éve, - többek között - zsidókból váltak kereszténnyé.
    Ma keresztények és ateisták válnak zsidóvá.

    VálaszTörlés
  147. MOCSKOS AGYMOSOTTAK!!! ugrálnak, tapsolnak, éljeneznek de szívesen elvinném őket "Izrael földjére" hogy mit tesznek, ártatlak gyerekeket lőnek le, KITARTÁS PALESZTINA, ZSIDÓ MENTES MAGYARORSZÁGOT!!!

    VálaszTörlés
  148. Kéretik a kedves kétkedőknek utánanézni pld a "holokauszt" szó pontos keletkezésének. Egész érdekes mikor alkották meg azt a szót... Elárulom: semmi köze a II. világháborúhoz, a szót valamikor 1960 után alkották meg. :D Hihi

    VálaszTörlés
  149. Jézus magához szólította őket..1944-1945 -ben...sokan most is menniük kéne..szerintem ..akarnak..csak bátorságuk kimondani,hogy írtsák ki őket újra!!!Szerintem igazam van:)

    VálaszTörlés
  150. A zsidóság az a Föld rákja, a sátán szolgái, az utóbbi lejön a videóból, az előbbi meg a gazdaságból, övéké a mocskos bankrendszer.

    VálaszTörlés
  151. Kar,hogy a videon nem latszanak ver gejzirek,fustolgo gyarkemenyek,hullahegyek,elgazasitott foldallati bunkerek,emberi szappanok es lampa ernyok,nagyon eredeti lett volna akkor a klip

    VálaszTörlés
  152. Ezek betegek!!! Én magyar vagyok, de ezek nem magyarok nem? csak magyarul dalolnak

    VálaszTörlés
  153. Csak mert én mint magyar inkább magyarországgal foglalkoznék vagy buliznék egy mondjuk Kárpátiára nem egy külföldi várost éjjenző SZARRA! Ki a faszomat érdekel Izrael? Magyarországon vagyunk :)

    VálaszTörlés
  154. Aláírást kell gyűjteni "Magyarországi Zsinagógákat azonnal lebontatni" .Vagy átépíteni valami gyárnak talán még jók lesznek az épületek mondjuk eléggé idióta bútorozatuk , pl sertésfeldolgozó üzemnek kiadni alföldi vállakozóknak .Vagy pl elitéltek tárolására,főleg roma egyének ők jól bírják ez elvont misztikus belvilágát ezeknek a több ezer éves kultuszimádó tetühintásoknak igen furcsa izlésük van nah mind1, romák állítólag féltestvéreik .Számításba jöhet még pl állatklinikákat működtetni kutyamenhelynek vagy mit tudom én.Ezek a szakállas feketeruhás egyének igen csak agyament egy marhák , összejönnek és sirdogálnak évszázadok óta meg bégetnek, valami kecske ünnepük van vagy mi ? A francnak ilyen buzi fellegvár sok barommal?
    A vallást száműzni izraelig büdös teveszaros világba oda ahová való. Mit keres itt a juden vallás ? Ezek elmebetegek. Mivel erre nincs pénze egy társadalomnak ki kell őket űzni az országból . http://www.youtube.com/watch?v=jjjcw4FH9E0

    VálaszTörlés
  155. הם כמו הומו! היטלר החרא החוצה חלטורה!

    VálaszTörlés
  156. ZSIDÓÍRTÓ LEONÁRDO DICAPRIO2011. július 13. 10:51

    ZSIDÓÍRTÁST VÁLLALOK! JELIGE: TELJES GÁZZAL!

    HALÁL A ZSIDÁS GECIKRE!!!! GÁZT NEKIK PUSZTULJON A METÉLTFASZÚ SZABADKŐMŰVES FOSCSOMÓJA!!!! DÖGÖLJÖN MEG MINDEN FASZOPÓS ZSIDRONCGECI! ROHADJ MEG A METÉLTFASZÚ FAJTÁDDAL EGYÜTT TE PATKÁNYGECI, MINDJÁR MEGYEK ÉS DEPORTÁLLAK TE RAPLIS FOSGECI RETEKLÁDA!!!! REMÉLEM A PALESZTINOK JÓL SEGGBENYOMNAK KÉT KILÓ DINAMITTAL!!! LESZOPOD A FASZT TE KOSZOS ZSIDÓ GETTÓSZÖKEVÉNY, MEGYEK ÉS DEPORTÁLLAK TE PRASNYA GECIIVADÉK!!! NEM IS ÉRTEM AZ A GETTÓLAKÓ REDVES PINÁJÚ ZSIDRONC KURVA ANYÁD MIÉRT BASZOTT A SZABADKŐMŰVES DOKKMUNKÁS RABLÓGECI BIPSI APÁDDAL, INKÁBB VERTE VOLNA A FASZÁT A SZŐNYEGRE KI HOGY ANYÁD FELNYALHASSA A LANYMELEG GECIT AMIT A GÁZAÖVEZETBEN IS SZOPKOD AZ AMERIKAI TÁBORBAN NAPHOSSZAT! APÁD BIZTOS TÉGED IS MEGBASZOTT TE SZARHÁZI BÜDÖSRETEK GECIZSIDAJ! PUSZTULJ A REDVES FAJTÁDDAL TE SZARBANSZAR CSUPOR KIS GECI ZSIDRÓ!

    VálaszTörlés
  157. Ezeket mind megszállta a gonosz ! Imádkozzunk értük 8)
    Hogy lehetnek az emberek ilyen marhák hogy hisznek ezekben a hülyeségekben. A rángatózó buzeránsok frankó színészek lennének, a többi ember is csak röhög rajtuk.
    A lólábú csávó meg szakadjon ketté !

    VálaszTörlés
  158. Mocsok zsidó kutyák...méghogy az úrnak népe izrael...atomot nekik

    VálaszTörlés
  159. Néha elolvasok ezt-azt. Figyelmetekbe ajánlom Ományi Kálló Gyöngyi Zsidók és magyarok című cikkét - igen ez az, amelyben Landeszmann György bőgatyáz és fütyülős barackozik. Nos e cikkben van egy, szerintem mindnyájunk számára kielégítő válasz a zsidóság mibenlétére vonatkozóan:
    -Mi a zsidóság? Vallás, faj vagy etnikum? kérdi a cikk írója.
    -Erre egy szóval tudok válaszolni - mondja Zoltai Gusztáv - Életforma.
    Tehát bármelyik magyar honfitársunk, akit leantiszemitáznak, igazából egy életformát utasít el. Egyet a nagyon sok közül. Egy, a személyiségünkkel összeegyeztethetetlen ÉLETFORMÁT elutasítani pedig nem lehet bűn, mivel csak egy fajta életformát követünk, a többit, benne a zsidóságét pedig elutasítjuk.
    A roppant szomorú az, hogy hazánk "vezetői" a rendszerváltás óta dédelgetik ezt a bizonyos életformát, támogatják jobbról, balról. Úgy tesznek, mintha nem lehetne enélkül az életforma nélkül (vagy hátrébb szorításával) élni. Ezzel pedig véleményem szerint kimerítik a hazaárulás bűntettét. Azért, mert ez az idegen életforma egy idegen állam sajátja, amely diktál hazánknak, vezetőink kiszolgálják Izrael óhaját, akaratát. Ennek pedig csak személyes érdekei lehetnek az egyes politikusok tekintetében, hiszen annyi megaláztatást, kioktatást, bűntudat generálást és jelen cikk szerint* utasítás(oka)t kapunk a zsidóktól folyamatosan, hogy elképzelhetetlen Magyarország számára bármilyen előny ebből a kapcsolatból.
    Ugyanez az életforma hazánkon belül is egyre agresszívabb, egyre több teret követel magának. A vezetőink pedig több milliárd forintos támogatásokkal segítik ennek az egyik - még - kisebbségi életformának az erősödését.
    Utálni, elutasítani a zsidóságot, mint életformát mindenkinek a magánügye, de az ország vezetőinek ezen idegen életforma kiemelése, külföldi ás hazai képviselőik felé behódolása hazaárulás.
    Mi sem bizonyíthatja ezt jobban, mint hazánk rendszerváltás óta tartó agóniája.
    * ezt a hozzászólást a kuruc.info/r/2/81711?cmntid=10150234673201821 cikkre írtam korábban, de a hitgyülekezet egyházzá nyilvánítása megerősíti és továbbra is aktuálissá teszi.

    VálaszTörlés
  160. Néha elolvasok ezt-azt. Figyelmetekbe ajánlom Ományi Kálló Gyöngyi Zsidók és magyarok című cikkét - igen ez az, amelyben Landeszmann György bőgatyáz és fütyülős barackozik. Nos e cikkben van egy, szerintem mindnyájunk számára kielégítő válasz a zsidóság mibenlétére vonatkozóan:
    -Mi a zsidóság? Vallás, faj vagy etnikum? kérdi a cikk írója.
    -Erre egy szóval tudok válaszolni - mondja Zoltai Gusztáv - Életforma.
    Tehát bármelyik magyar honfitársunk, akit leantiszemitáznak, igazából egy életformát utasít el. Egyet a nagyon sok közül. Egy, a személyiségünkkel összeegyeztethetetlen ÉLETFORMÁT elutasítani pedig nem lehet bűn, mivel csak egy fajta életformát követünk, a többit, benne a zsidóságét pedig elutasítjuk.
    A roppant szomorú az, hogy hazánk "vezetői" a rendszerváltás óta dédelgetik ezt a bizonyos életformát, támogatják jobbról, balról. Úgy tesznek, mintha nem lehetne enélkül az életforma nélkül (vagy hátrébb szorításával) élni. Ezzel pedig véleményem szerint kimerítik a hazaárulás bűntettét. Azért, mert ez az idegen életforma egy idegen állam sajátja, amely diktál hazánknak, vezetőink kiszolgálják Izrael óhaját, akaratát. Ennek pedig csak személyes érdekei lehetnek az egyes politikusok tekintetében, hiszen annyi megaláztatást, kioktatást, bűntudat generálást és jelen cikk szerint* utasítás(oka)t kapunk a zsidóktól folyamatosan, hogy elképzelhetetlen Magyarország számára bármilyen előny ebből a kapcsolatból.
    Ugyanez az életforma hazánkon belül is egyre agresszívabb, egyre több teret követel magának. A vezetőink pedig több milliárd forintos támogatásokkal segítik ennek az egyik - még - kisebbségi életformának az erősödését.
    Utálni, elutasítani a zsidóságot, mint életformát mindenkinek a magánügye, de az ország vezetőinek ezen idegen életforma kiemelése, külföldi ás hazai képviselőik felé behódolása hazaárulás.
    Mi sem bizonyíthatja ezt jobban, mint hazánk rendszerváltás óta tartó agóniája.
    * ezt a hozzászólást a kuruc.info/r/2/81711?cmntid=10150234673201821 cikkre írtam korábban, de a hitgyülekezet egyházzá nyilvánítása megerősíti és továbbra is aktuálissá teszi.

    VálaszTörlés
  161. Ez így tök jó, hogy itt mondjátok a magatokét... de nem gondoljátok, hogy tenni is kéne valamit? Bírom, hogy mindenkinek csak a szája nagy...

    VálaszTörlés
  162. Miért törlitek a hozzászólásom? 2x is levettétek.

    VálaszTörlés
  163. Egy ilyen transz elott valoszinu sok fuvet szivtak

    VálaszTörlés
  164. Én ezekkel csak annyit csinálnék amennyit hozzáraktak a holokauszthoz. Szarházi cionista szekta ! Agykárosodott idióta zsidók. És akkor csodálkoznak a fajvédők hogy zsidóznak??Én nem lepődök meg..

    VálaszTörlés
  165. Az biztos, hogy ezt az összeállítást nem látta minden parlamenti képviselő a szavazás előtt! Ha látták volna, nem biztos, hogy megadják az egyház státuszt ennek az agyament, drogos, buzi bandának.

    VálaszTörlés
  166. Látom sok jó Magyar van itt! Meginvitállak benneteket Posta Imre honlapjára.

    http://postaimre.euroweb4you.eu/news.php

    deng

    VálaszTörlés
  167. Takarodj innen a Posta buzival, te köcsög!

    VálaszTörlés
  168. Szeva motyó, most bebuktál:) Mit is keresel te itt? motyo itt, motyo ott, motyo mindenhol!

    VálaszTörlés
  169. Húha nagyon bebuktam, ha kiírtam a nevem :) Te aztán nagy leleplező postaszopó vagy.

    VálaszTörlés
  170. Itt tartotok? Így kell már reklámoznod a postaszart? HA HAA HAAA XDDD

    VálaszTörlés
  171. KattIca, hogy van, megtanult repülni?

    VálaszTörlés
  172. Ma is lesz világvége? XDDD

    VálaszTörlés
  173. Kiteszetem ide-oda, tudod vérszagra gyűl az éji vad...

    MOSZAD jól fizet?

    VálaszTörlés
  174. Tedd is ki ide oda. Irma már ide jutott :)) 4 év alatt szép teljesítmény :))

    VálaszTörlés
  175. Bocs időnként én is hibázok! Kiteszem...

    VálaszTörlés
  176. http://postaimre.euroweb4you.eu/news.php

    VálaszTörlés
  177. Üdv a tartótisztednek, motyó!

    VálaszTörlés
  178. Jó, majd átadom :))
    Te dingi! CIKI mi, hogy egyedül elkenem mindegyikőtök száját állandóan? Még egy bloggerrel sem tudtok elbánni? VÉRCIKI! :))

    VálaszTörlés
  179. Miből gondolod, hogy elkened? Attól, hogy nem reagálok az obszcén beszólásaidra? Amit te csinálsz, azt úgy hívják. szájkarate.
    Van egy régi mondás:
    -Mindig az kiabál a leghangosabban, akinek a háza ég...

    Az oldalatok is egy merő hányadék...

    Na, cső, KattIca!

    VálaszTörlés
  180. Pedig az oldalunkon csak ti szerepeltek. Csak nem ti vagytok a hányadékok? :)

    VálaszTörlés
  181. Senki sincs az oldalatokon,csak az Imre oldaláról általad kimásolt írások. És a beteg elméd által összeollózott montázsok.

    Nem mindegy, hogy vidd ki a bilit, vagy idd ki a bilit!

    Pedig, csak egy betű a különbség...

    Téged nem zavar, hogy sok ember olvassa ezeket a sorokat, és nem mind a csatlósod?

    Az érdekelne még, hány oldalt tartasz fent az adófizetők pénzén?

    VálaszTörlés
  182. Úgy látom teljes munkaidőben nyomod, néhány kollegával, és kolleginával...

    VálaszTörlés
  183. "csak az Imre oldaláról általad kimásolt írások"
    Na hát épp ez az. Akik Irma oldalán írnak, azok nem ti vagytok?

    Milyen adófizetők pénzén? A blogger ingyenes, te maki! :)
    Nah, meg szerintem te csak mélyen kussolj az adófizetésről, hiszen ti nem is dolgoztok. Milyen adót követelsz számon? Mint kerecsen Zsófika, aki évek óta nem dolgozik, csak tőletek lejmol, de másokat számon kér. Ez annyira büdös a ti szátokból. Amúgy Irma is ingyenélő, már vagy 5 éve. Vera tartja el, mint egy stricit. De hisz tudod te ezt, nem kell nekem mondanom.

    VálaszTörlés
  184. "Úgy látom teljes munkaidőben nyomod, néhány kollegával, és kolleginával..."
    Egyedül. Hozzátok még én is sok vagyok XDD
    Amúgy meg a neten dolgozom. Irma nagy hátrányra, mindig akad pár percem, hogy lealázzam. Szóltam neki időben, de ő csak flegmáskodott. Hát így járt. :))

    "Téged nem zavar, hogy sok ember olvassa ezeket a sorokat, és nem mind a csatlósod?"
    Nekem nem kell csatlós, de ha jól megszámolnánk, egyedül többen vagyok, mint ti. 6 postaszopó nyugger, meg 1-2 unatkozó háziasszony, nem oszt nem szoroz. :))

    VálaszTörlés
  185. Na, cső úgy látom tudathasadásos állapotban leledzel:
    ,,-Nekem nem kell csatlós, de ha jól megszámolnánk, egyedül többen vagyok, mint ti."

    Mára ennyi, főj a saját levedben...

    VálaszTörlés
  186. Fuss Forest, fuss!
    Csak azt tudnám, ha 1-2 kommentől kidőltök, mit akartok ti utcai harcoskodni? Ratyi banda.

    VálaszTörlés
  187. "Nekem nem kell csatlós, de ha jól megszámolnánk, egyedül többen vagyok, mint ti."

    Maki! A mondat azt jelenti, hogy egyedül többet érek, mint ott ahányan vagytok. Értelmező szótárt majd vegyél.

    VálaszTörlés
  188. Úúúúúú ezek a cion majmok, még rángatóznak is. Ezek kaptak történelmi egyház besorolást?????

    VálaszTörlés
  189. Ezt a németh sándort lője már fejbe valaki!!!!!!!!!

    VálaszTörlés
  190. Most már értem miért kellett a psychiátriai intézetet (Lipót mezőt) bezárni. Ennyi közveszélyes őrült befogadására valóban alkalmatlan volt! Remélem lassan ez is kinövi magát és Tel Aviv környékére költözik.

    VálaszTörlés
  191. Amikor megtertunk, mondod te larva. Mirt nem mondod azt, hogy amikor hazaarulok lettun. Ezek a legaljasabb szektak vilagszerte. Egy rakos fekej bunozokbol es szelhamosoktol terjesztve. FUJ.

    VálaszTörlés
  192. kérdez meg egy tagot mibe is kerül neki ez a bohockodás.Nem megyáz ingyenpersely,ugyan nincsen de nagy kosár az igen.meg a tizszázalék a fizetésedböl.de a salyát fösulijuk na az durva.de hohymire jo azt még nem birták kitalálni ök sem.

    VálaszTörlés
  193. Fél évig meloztam ott,a gyömrö uti gyülijükben,nos.....nokoment.De az igaz hogy gyakraban kell tölteniük a pénz automatát mint bárhol a városban.sokat vess,hogytöbbet arathas.na ez a szlogen azért durva.vetés az van,,adakozás.Aratás is de kinek??Nem rossz üzletág.Se áfa sem adó.akkora tag létszámal a választásokra is nyomást gyakorolhatnak.Amit szerintem régen meg is tettek.

    VálaszTörlés