2011. február 16., szerda

Abortusz 18+!!!!!!!

11 megjegyzés:

  1. Igen, valóban szőrnyű. de gondolkozz!!!! ha nem kell milyen sors várrá. életen át tartó nélkülözés alul tápláltság, szülői brutalitás. később bűnöző életvitel a hátrányos gyerek kora miatt. lehet a te szüleidet,testvéredet feleségedet gyerekedet ölné +.idejében elvégzett abortusznál erről szó sincs. ez csak az egyik véglet, amit nem volna szabad.

    VálaszTörlés
  2. Nem kell?
    Milyen sors vár rá?

    Ember?! Milyen kérdések ezek... ?!?

    1. Az élet mint olyan ajándék a Jó Istentől, s nem mi "emberek" rendelkezünk vele. Állítólag mi "emberek" tudunk gondolkodni... ha már megfogant akkor már régen késő azon tanakodni, hogy "kell vagy nem". Nem azt kell propagálni, hogy van tabletta meg gumi, meg diszkó, meg keféljééé ész nélkül me' ott a doki. Meg már az sem érdekes, hogy fiú vagy épp lány vagy... mert a legjobb buli úgy is az, ha mindenki mindenkivel csinálja. Sőt jó ha már 12 évesen dugsz ...
    Meg vonuljunk Budapest utcáink buzinak, leszbinek öltözve kezünkben a Bibliával... stb. mer' libelarizmus, meg szabadság...
    Igen ... Isten megadta azt a szabadságot, hogy dönthessünk... de úgy látszik erre képtelen az ember.

    2. Milyen sors vár rá??!? Az milyen sors, hogy még ki sem bújt a védelmet jelentő anyaméhből,- abból a közegből ahova egy csoda folytán került, s egy leírhatatlan varázslatnak köszönhetően növekszik -, s egyszer csak egy idegen valami elevenen széttépi a védekezésre képtelen parányi lényt.
    Ez az a csodálatos szabadság? Kinek a szabadsága...

    Ilyen még az állatvilágban sincs... ott legalább annyi esélye van az újszülöttnek, hogy világra jön.

    Sorolhatnám még a kérdéseket, érveket az ÉLET SZENTSÉGE mellett, de azt hiszem e vélemény is csak annak a lelkéig jut el akit úgy neveltek, hogy erre fogékony legyen, s azt a bizonyos Isteni mag sarjait nem ölték, írtották ki belőle ...

    Az, hogy mi lesz gyermekeinkből csak rajtunk múlik...

    Sok boldogságot kívánok mindenkinek, s remélem amikor először megöleli valaki az újszülött gyermekét megérzi azt a szeretetet amit felénk Isten érez.

    P.A. - Mosonmagyaróvár

    VálaszTörlés
  3. Innen letölthetitek A néma sikoly! című filmet is, jó minőségben:

    http://download.hellshare.hu/a-nema-sikoly-mp4/2198217/

    VálaszTörlés
  4. Akinek már van gyermeke és szerető anya, annak ezek a képsorok könnyet csalnak a szemébe. Mint nekem. Akárhogy is ez gyilkosság. Előre kell gondolkodni, megelőzni - hogy Ő ne foganjon meg ha nem akarom.
    Amikor az anya életveszélyben van, vagy a magzat(gyermek)rendellenességgel születne, de csak is ebben a két esetben tudomásul veszem hogy meg kell tenni, de a szívem akkor is fáj.
    Egy anya - Nyíregyháza

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. minimum igy kellene gondolkodnia mindenkinek mert ma adva van a nok szamara a lehetosegek sokasaga hogy ne essenek teherbe ha nemakarjak

      Törlés
  5. Ha ez a gyermek, egy csoda folytán most felnőtt lenne, biz kinyírná ezeket a fehér köpenyes gyilkosokat.
    Ez erről szól, altatnak, nyugtatóznak, magzatokat ölnek.
    Aztán meg úgy csinálnak mintha az eltört kezed is miattuk forrana össze. Persze mindezt latinul, parasztvakítás.

    VálaszTörlés
  6. Valóban megrázó képek.Ez a magzat elég nagy volt már és az orvosok sem finomkodtak.Nem így történik ez mindig,ez hentes munka volt.Ennél mondjuk az szörnyűbb ha olyan gyermek születik, aki magatehetetlen, beteg, állandó gondozásra szorul, agysérült, alkoholisták, drogosok a szüleik, mélyszegénységbe élők !!!

    VálaszTörlés
  7. Nem lep meg a látvány... Nem, mert egy olyan világban ahol ennyi cinkosság, alantosság és rosszindulat kap lehetőséget - az ilyesmi természetes..

    Nincs rend, nincs erkölcs, nincsenek értékek, nincs nevelés...
    Mutassatok nekem egy (de valóban magyar) sajtóorgánumot, tévét, rádiót....! A jött-ment idegennek nem számit, hogy erkölcstelenné válik az ifjúság - hiszen ez az érdeke:
    "Elmételti és gyakorlati nevelési módszerekkel, amelyeket mi nyilvánosan hamisnak tartunk, amelyeket azonban mi inspirálunk, a háziak ifjuságát félrevezetjük, elbutítjuk és megrontjuk..."

    Hát nem ezt látjátok....?!

    VálaszTörlés
  8. http://www.youtube.com/watch?v=CzpFglaFkX0

    VálaszTörlés
  9. Jó lenne ha a fizetéseket is felemelnék az ellenzők, HOGY ELTUDJUK TARTANI a gyereket. 80Ezres fizetésből a legtöbb fiatal magát se tudná eltartani albérlet+rezsi+kaja nemhogy még egy kölyköt..

    VálaszTörlés
  10. szörnyű....és az is ,hogy van ilyen!

    VálaszTörlés