2012. július 24., kedd

A büdös zsidók még mindig zaklatják Csatáry bácsit (2012-07-21)

189 megjegyzés:

  1. Törölték a jutubról? HAHA XD hát ennyire bírják a zsidók az igazságot :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nos. Ez nem kritika kérdése.Igen is meg kell büntetni ezt az embert ha emberek ezreinek haláláért felel!
      A cigány gyilkos ellen nagyon lázong mindenki(helyesen!!!) ,de ezellen a "Magyar " gyilkos ellen senki,sőtt a magukat oly nagy Magyarnak kikiáltók még védelmukbe is veszik. Szégyen az országra és a magyarságra nézve ez a hozzá állás.
      Kíváncsi lennék ha a kurucinfós seggfejek nagyszüleit kínozta volna, vagy küldte volna a halálba ez az ember akkor hogyan állnának ehhez a kérdéshez.
      Egyébként is. Miféle bunkó paraszt az aki a hírportálján egy szegény ártatlannak állítja be azt az embert akit már háborús bűnökért egyszer halálra ítéltek(tehát itt már nincs ártatlanság vélelme) illetve pont emiatt Kanada megvonta tőle az állampolgárságot.A kurucinfo lejáratja az országot. És ráadásul annyir a gyávák, hogy az oldalukon megjelenő információkat nem engedik kommentelni. Tudják ők nagyon jól mit kapnának nap mint nap :))))))))

      Szégyenlem ,hogy Magyarországon ennyi deformált bunkó van,akik képesek pátyolgatni egy gyilkost. ennyi erővel p László mellet is tüntethetne a szarosinfo :)))))))))) ja,csak hogy ő cigány.Na hagyjuk..

      Törlés
    2. Kis raffinált ide ír, hogy lássa mindenki a kommentjét. Biztos valami nagyon okos dolgot írtál ugye? :)
      Mondandódba, miért nem foglaltad bele Biszkut, Mansfeld Péter ügyészét, simon pereszt, vagy épp netanjahut? Jah, ők nem bűnösök, hisz zsidók. Értelek.

      Törlés
    3. Éljen Spanyolország meg a londoni olimpia .

      Törlés
    4. ezt az embert a csehek ítélték halálra a szocializmus idején.Kanadában viszont felmentették a vád alól.
      Zsidók! Menjetek Kanadába reklamálni .Ott legen nag pofátok!
      csak mellékesen! a palesztinokat halomra gyilkoló zsidó katonákat nem üldözitek???

      Törlés
    5. A komcsik halalraiteltek Wittner Mariat. Tehat akkor o is gyilkos, mert szembeszallt az elnyomo szovjetekkel. Itt a zsido szervezetek ramondjak valakire, hogy gyilkos meg antiszemita, akkor mar targyalas se kell, tuti gyilkos. Mint a zsidok szamara szep komonista korban, ahol targyalas nelkul lehetett akasztani. Ne felejtsuk az AVH vezetoi 80% zsido volt...

      Törlés
    6. Bűnös? 70 év eltelt. Ezt már nem lehet bizonyítani.

      Törlés
    7. Ha 70 éve nagyanyádat verte volna korbáccsal és küldte volna a halálba akkor is ilyen könnyelműen vélekednél erről a háborús bűnösről?

      Törlés
    8. Biszku is veretett sok 70 éves nagyanyát. Az ő videója alatt is irogattál? Vagy csak itt osztod az észt?

      Törlés
    9. Azért mert a szocializmus idelye alatt és Csehországban ítélték el akkor az nem ér? Kanadában hol mentették fel?
      Te meg húzzál ki Izraelbe és jelentsd fel az Izraeli katonákat! Ott legyen nagy pofád te 16 éves degenerált.
      Ez tiszta vicc, hogy Magyarországon képesek egyesek egy ilyen embert védeni csak azért mert Magyar. Szánalmas ez az elfogultság. :)))
      Azért az tetszik, hogy egy rakás ember akire ez az ország büszke lehet és le tett valamit az asztalra az mind ZSIDÓ !!!!!
      Pl:Neumann János, Rubik Ernő, Kertész Imre,Teller Ede, Andy Vajna vagy az ország egyik legkedveltebb meteorológusa Aigner Szilárd stb de te ezt úgy se érted.
      :))))))))))))))))

      Törlés
    10. Tegyél feljelentést Biszku ellen. Ha bűnös bűnhődjön! Hajrá :)
      Úgy is gyáva vagy ehhez :))

      Törlés
    11. Hát persze. A magyarok soha semmit nem tettek le az asztalra, csak a zsidók. Tudjuk, ti még honfoglalók is vagytok, nektek köszönhetjük hazánkat. Mire vered itt a nyálad, te idóta? Ki nem szarja szájba a te pár zsidódat?
      Te meg majd a Duna parton ugass!

      Törlés
    12. Biszku már fel lett jelentve, csak a te mocsok zsidó fajtád megakadályozzák a nyomozást.

      Törlés
    13. Akkor erölködj tovább :))

      Törlés
    14. Ezt mondta nagyapám is nagyanyádnak a Duna parton, miközben ott didergett mezítláb és leste merre folyik a Duna :))

      Törlés
    15. Pedig elég lett volna ha kölcsönkér nagyanyámtól, hogy jusson nagyadádnak cipőre meg kabátra. Kár volt nagyapádnak ott erölködnie. :))) na de mit vártál hisz ő is magyar :)))

      Törlés
    16. Minek kért volna kölcsön tőle? Adta az magától, aztán meg ugrott egy fejest. :))
      Hisz zsidó. :)

      Törlés
    17. Csak azt nem értem nagyapád miért volt olyan hülye, hogy miután kapott pénzt minek ugrott fejest?
      Nem csodálom, hogy ennyire degenerált vagy , ilyen felmenőkkel öcsém :))) csak gratulálni tudok.

      Törlés
    18. Ne nevezz öcsédnek, mert még lehányom a monitort. Nem nagyapám ugrott fejest, hisz ő magyar. A te nagymamid ugrott egy szép csukafejest :) A Nagyapám meg pontozta. :) Mesélte milyen szépen úszkáltak a zsidók a jeges vízben.
      Ajj, azok a régi szép idők :)

      Törlés
    19. Eldönthetnéd már akkor, hogy mit akarsz, ki ki volt és mit csinált? Az előb még azt írtad nagyapádról,hogy zsidó és fejest ugrott,már meg pontozott? Ittál vagy szedsz valamit? :)))
      Ki mehetsz ugrabugrálni,ha nosztalgiázni akarsz, sjövő januárban. Te ugrassz öcsém ,(itt most hányhatsz egyet vagy kettőt).....én pontozok. Ígérem nem leszek részre hajló :)))

      Törlés
    20. Hányás helyett inkább köpök. Szegény monitorom. :)
      Hajló vagy te mindenre, gondolom sokat fogod a bokád. Ez szokás nálatok . Remélem, hogy lesz ismét Duna party, ott majd pontozhatsz. :) Csak előtte kiugrasz a bakancsodból, jó szokásotokhoz híven. És irány a nagyi után. Megnézed, hogy a halakkal alszik-e. :)
      Ajj, a szebb jövő! :)

      Törlés
    21. Álmodozz csak bátran,neked más úgy se jut :)))))))

      Törlés
    22. Te meg ne aggódj, a történelem ismétli önmagát :)) Eddzél inkább, hátha megúszod! .... a nagyid rekordját :))))

      Törlés
    23. Megismétli bizony. De akkor mi marad ebből az országból. Tudod...Trianon :)
      Na elmélkedjél, megengedem :)

      Törlés
    24. Ha megismétli magát, akkor a zsidók kihalnak. Juhhééé :)
      Menj bokát fogni, megengedem. :)

      Törlés
    25. Na látom a büdös nácik már megint itt okoskodnak. Mindenki hibás, úgy van gyerekek. Száljatok már magatokba, egy bukott ideológiát támogattok és mindemelett az országot is lejáratjátok. Nehogy már a zsidók tehessenek megint arról , hogy ez a kretén 97 évesen kerül bíróság elé!!
      Ameddig ebben az országban a szélsőjobb a zsidók ellen uszít, addig európát és szépen lassan magyarországot is ellepik a muzulmánok!!! Ébresztő!!!!!!!!!!!!!!
      Olvassatok nemzetközi sajtót, hogy mi a helyzet a franciáknál,németeknél vagy épp az angoloknál. A muzulmán arab lakosság ugyanis hasonló mód szaporodik mint nálunk a cigány!Pl franciaországban 8,3 gyerek jut átlagosan egy muzulmán családra!!!
      Jó lenne már felébredni és nem várni addig amíg minarettek tömkelegét kell reggelente hallgatni! Amég itt néhány együgyű szánalmas paraszt zsidózik addig az arabok szépen lassan fű alatt megvesznek mindent. ez a céljuk is,hogy támogassák a szélsőséges európai szervezeteket akik szépen elterelik a figyelmet az arabokról a zsidókra! Lásd Jobbik összefonódása Iránnal!! Nyilván nem kevés támogatást kap Vona és csürhéje Irántól, hogy ilyen propagandádt csináljanak nekik és zsidózzanak! Aki meg beveszi ezt a maszlagot, amit itt ma a radikális jobboldal képvisel az megérdemlne 1 hónap szólás és vallás szabadságot iránban,ahol a keresztény hitre áttért muzulmánokat halálra ítélik!

      Törlés
    26. Te is marha eszes vagy, Irán perzsa állam, nem arab!

      A figyelem elterelés pedig a zsidók kedvence. Itt a cigókat szaporítják a nyakunkra, csak hogy velük ne foglalkozzon senki.

      Az pedig miért bizonyíték, hogy valakire ráfogják zsidók, hogy bűnös? A komcsik is koncepciós perekben ítéltek el mindekit, aki nem tetszett nekik, most is ez zajlik, csak most elméletileg jogbiztonság van. Van egy francokat. Akire a zsidók azt mondják bűnös, annak szinte biztos, hogy befellegzett, mert elítéltetik. Ha mégsem sikerül, akkor meg csak simán ellehetetlenítik az életét. Szegény Képíró Sándorra sem tudtak semmit rábizonyítani, mégis a halálba üldözték.
      Az ártatlanság vélelmének mindaddig mindenki számára járnia kell(ene), amíg az ellenkezőjéről bizonyíték nem áll rendelkezésre. És nem tákolt, hanem valódi bizonyíték!

      Törlés
    27. Csak hogy Csatáryt már egyszer elítélták,méghozzá halálra. El is menekült emiatt. Nem tudom mitől illeti meg őt ettől fogva az ártatlanság vélelme?

      Törlés
    28. egyébként igazad van az irániak perzsák. Igazából a muzulmánokra szerettem volna felhívni a figyelmet nem egy népcsoportra. Bocsi. e ami igaz az igaz. Az iszlám szép lassan fű alatt bekebelezi Európát.

      Törlés
    29. 'Névtelen2012. július 24. 21:32
      Megismétli bizony. De akkor mi marad ebből az országból. Tudod...Trianon :)
      Na elmélkedjél,

      Senki pártján sem állok , de ez a szöveg gusztustalan . Millió magyar szenved a határon túl . Zsidó, náci , cigány , stb stb vitatéma ... A ti dolgotok veszekedjetek . De Trianonnal ne gúnyolódj , ne vegye senki a szájára !!! Ott bizonyítottan, ártatlan emberek(magyarok,cigányok,zsidók ... egyszóval magyar állampolgárok ) kerültek kisebbségbe a SAJÁT FÖLDJÜKÖN !!!!! Az ilyen embernek aki ezen viccelődik azt kívánom az ő házuk és családjuk kerüljön a határ túloldalára , kíváncsi vagyok akkor is ilyen humorosnak találnád?

      Törlés
    30. A zsidóknak a holokauszt és a náci eszmék éltetése pont ilyen fájó pont, mint a magyaroknak trianon. A holokausztban nem a határ túloldalára kerültek emberek hanem meghaltak emberek.Óriási a különbség és ne is akard egy lapon a kettőt említeni! Ha választanod kellen, hogy egy-két rokonod a határ túloldalára kerüljön vagy meghaljon, melyiket választanád?
      Úgyhogy rendkívül örölük, hogy egy ilyen fájó pontra sikerült tapintani. Talán a néhány deformált barom így megérti a probléma súlyát. Egyébként csak megjegyzem nekem fáj trianon, mert épp nagyszüleimnek is ipolyfödémesről kelett visszaköltözni!!

      Törlés
  2. Megdöbbentőnek tartom sok hozzászóló kitörését és gyülőlködését.A gyűlölet sehova nem visz.Ideje lenne már véget vetni ennek, vallási hovatartozás nélkül.A háborús bűnöket nemcsak zsidók és kommunisták itélhetik el,hanem minden jóérzésű ember.Az idős kort megélni szerencse dolga,önmagában nem tiszteletre méltó.A verekedéssel fenyegetőzők pedig önmagukat minősítik.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az a legkevesebb, hogy kifejtik az emberek a véleményüket. Nem tudom mit vártok ti zsidók, hiszen ti provokáltok mindenkit. Itt sem a kommentek születtek előbb, hanem a videó! A kommentek csak reakciók.
      Ok - okozat.
      De te már játszod a szegény mártír zsidót, akit a csúnya nácik bántanak.
      GYÖKÉR!

      Törlés
    2. Mr. Motoo!
      Szüleid Téged sem neveltek, szobahőmérsékeltű iq-s.

      Törlés
    3. Húú, te most aztán jól beolvastál :)

      Törlés
    4. A szólás szabadsága alanyi jogon jár minden embernek. tehát ha én azt mondom hogy takarodj tetves zsidó az én országomból, akkor senkinek semmi köze hozzá. és ez nem gyűlölködés hanem JOGOS ÖNVÉDELEM. a zsidók pályáznak az én hazámra nem pedig fordítva. és ameddig előbb irnak a döglött zsidóknak részvétlevelet mint Bándy Katának akit a zsidók kedvenc állatai becstelenítettek, és gyilkoltak meg addig ez a véleményem. akinek meg nem tetszik várom szeretettel egy régimódi bunyóban 1-1 ellen. aki meg a tetvek és a pajeszosok pártját fogja az takarodjon izraelbe és ne nevezze magát Magyarnak. SÜTEMÉNY. (facebookon megtalálsz)

      Törlés
    5. "A gyűlölet sehova nem visz."

      Viszont istenadta jogod, és -egyelőre- nem tiltják törvények. (de már itt vannak az első hirnökei) Hadd utáljam már azt, aki közvetve, vagy közvetlenül az életemre, és családom életére tör. Asszem ez a minimum, hamár minden más tilos.

      Törlés
    6. "Az a legkevesebb, hogy kifejtik az emberek a véleményüket. Nem tudom mit vártok ti zsidók, hiszen ti provokáltok mindenkit. Itt sem a kommentek születtek előbb, hanem a videó! A kommentek csak reakciók.
      Ok - okozat."
      Szerintem meg az a legkevesebb,hogy zaklatják csatárit. Mert hát idéznélek Ok-okozat csatári provokálta előszőr a zsidókat,most meg baj ha levideózzák? te meg véded? majd te is le leszel videózva!

      Törlés
  3. Nem vagyok zsidó,csak egy józanul gondolkodó ember és nem játszom a szegény mártírt.A stílus maga az ember.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. És, miért nem abba gondolsz bele először, hogy a videó készítőjének nem kellett volna elmennie zaklatni Csatáry bácsit, és akkor nem születtek volna meg a kommentek.
      Nálad úgy kezdődik egy verekedés, hogy a másik visszaüt?
      Fordítva ülsz a moziban!

      Törlés
    2. Kedves és kedvetlen anyázók, fasisztázók,zsidózók! Egy perc tükörbe nézés következik!
      .............................................

      Hajnóczy Péter : Ki a macska?

      A szél papírdarabokat pörgetett a járdán és az úttesten: villamosjegyet, sztrájkra szólító röpcédulát és megsárgult, szakadozott újságlapokat. Néha lövés dörrent.
      Azok négyen ott álltak a lámpaoszlopra akasztott macska körül, kezükben esernyővázból készített íjak és nyilak.
      - Te következel, Dagadt – mondta Kesztyű, a vezér. – Ki a macska?
      - U-u-uuuu! – ordította amaz. – Uhhhh! Sziu indiánok vagyunk! Ki a macska? –
      Marokra fogott egy nyílvesszőt. – Mit gondoltok, ki a macska? – És torkaszakadtából üvöltve felelt rá:
      - Az a rohadt házmester! Az az átkozott, mocskos házmester, aki elvette a labdánkat! - Magasba lendült a keze, és a macskába döfte a nyílvesszőt.
      - Most te jössz, Hosszú – mondta a vezér. – Hosszú, ki a macska?
      Hosszú megmarkolta a nyílvesszőjét, és a macskának rontott. De ki legyen a macska? Valami komolyat kéne kitalálnia, nem olyan gyerekeset, mint a Dagadt. De mit? Valami olyat kéne mondani, amit ezek nem tudnak utánozni, olyat, hogy hanyatt essenek. Olyat kéne mondani, amit akár maga Tűzoltó Riberra is mondhatna, aki – mindenki tudja – egyszer megrágott és megevett kilenc söröskorsót.
      Hogy időt nyerjen, torkaszakadtából ordított, és szökellve ugrált a macska körül, mint aki csakugyan élvezi ezt a játékot. És egyszeriben fölvillant a szeme, mint akinek eszébe jutott valami.
      - Vesszenek a fa…
      Elharapta a szót: hirtelen kétely fogta el, faszistának vagy fasisztának ejtik-e, amit mondani akart. Elvörösödött, s mint akinek a legutolsó pillanatban jut eszébe az, amiről biztosan tudja, hogy mondják ki fennhangon, felordított:
      - Ki a macska? A rohadt zsidók! Vesszenek a zsidók!
      Belevágta a nyílvesszőt a macskába, s úgy nézett körül, mint aki biztosan tudja, csakugyan olyan szót használt, amiért nem nevethetik ki.
      - Jól van – bólintott Kesztyű. – Rendesen csináltad.
      Megmarkolt egy nyílvesszőt, és teleszívta magát levegővel.
      - Kérdezz nekem, Hosszú.
      Amaz félszegen, boldogan elvigyorodott.
      - Ki a macska? – bömbölte. – Kesztyű, ki a macska?
      Kesztyű összehúzott szemmel megállt a karmait kimeresztő, zsinegen himbálózó állat előtt, aztán lassan fölemelte a nyílvesszőt, kissé hátrahajolt, és teljes erőből döfött.
      - Klári! Az a dög! Az a macska: csak gimnazistákkal megy végig az utcán! Kis kurva, ringyó! Az a macska!
      Minden szitoknál ököllel vágott a macskába. Mikor abbahagyta, lihegett, és zavarosak voltak a szemei. Csönd volt egy percig.
      - Te nem játszol, Vörös? – kérdezte Kesztyű.
      Odanyújtott neki egy nyílvesszőt, de amaz eldobta. Meztelen kézzel esett a macskának, amely utolsó erejével küzdött: a két test egybecsavarodott a zsinegen, tompa, nyávogó hörgés hallatszott, és a vékony, görcsös, kiáltozó gyerekhang.
      - Ki a macska? A kurva apám meg az anyám! Jaj, a szemetek, a rohadt dögök! Az apám meg az anyám!
      Hüvelykujját a macska szemgödrébe vájta, karjával átölelte az állatot, minden erejével magához szorította, és ordítva, jajgatva sírva fakadt.
      A másik három mozdulatlanul, megdöbbenve nézte: mindegyik tudta, hogy a Vörös szülei meghaltak: nyolc nappal ezelőtt végzett velük egy géppisztolysorozat, mikor burgonyáért álltak sorba a Vásárcsarnok előtt.

      Törlés
    3. Ettől a macskás dologtól felfordult a gyomrom, ritka beteg féreg írhatta ezt... elborult fantáziálgatás az egész, és az író az általa gyűlölt csoportra akarja rátukmálni a saját defektes gondolatait.

      A többi része: szerintem bárkire rá lehetne erőszakolni a fentieket, csak be kell helyettesíteni: "büdös magyar", "rohadt palesztin", stb-stb.

      A Csatáry-témában pedig a szokásos birkaság megy, két, egymásnak feszülő társulattal: az egyik tábor védi mindenáron, a másik pedig tényként bűnösnek kiáltja ki - pedig nincs bírósági ítélet.

      Ha igazak, amit mondanak róla, akkor megérdemli a bűntetést - de ezt a bíróságnak kell kimondania, nem pedig a háza körül nyekergő félnótásoknak! Hiszen akkor a "masírozóknak" is joguk van a cigánynegyedben gyülekezni, mert ők meg ezt találják igaznak. Az elv ugyanaz!

      A vén komcsikat is ugyanígy elő kéne szedni, de ez valamiért nem nagyon megy.

      Zsidók és cigányok között is van rengeteg normális ember. Csak az a baj, hogy nem az ő hangjukat lehet hallani, hanem azokét, akik a származásukból élnek! És emiatt a közvéleményhez az alábbiak jutnak el:

      1. A "zsidók" egyetlen témája a holokauszt és az üldöztetésük. A zsidóság kérdése kizárólag áldozati szerepben tűnik fel mindig, mindenhol, ezt erőszakolják mindenkire.

      2. A "cigányok" szintén "üldözöttek", szegények és szabadok, bla-bla.

      A rendes zsidóknak és cigányoknak pedig ég a pofájuk a származásukból élő társaik miatt!

      Törlés
  4. A háborút nem "csak" a zsidók és a kommunisták ítélhetik el? Hát ők robbantották ki,- ha a sötétség nem engedte volna, hogy tájékozódj alapvető dolgokról, mielőtt írásra vetemedsz. A stílusról csak annyit, hogy ha a saját pofáját szégyellte kitenni a féreg a videóra, az mit minősít?

    VálaszTörlés
  5. Attol meg, hogy Attilankat is seggbe kellene billenteni a videojaert a sok ugrabugraval egyutt, akik az oreg lakasa elott hozongtek, azert bevallom, ez a csatarybacsizas is egy vicc. Eleg komoly vadak alol siklott ki ez az ember az elmult evtizedekben. Az sem lepne meg, ha a zsidok mellett tevedesbol nehany magyar elet is szaradna a kezen. Szoval nem lihegnek ezzel a csatarybacsizassal, legyen inkabb Cs. Laszlo, az jobban dukalna neki momentan. Ha artatlan, akkor majd lehet triplan gyalazni az uldozoit, ha meg valoban gyilkos, akkor 97 eves bacsika vagy nem, oda valo a Pentek melle. Az igazsagszolgaltatas a ketoldalrol frocsogok helyett jobb, ha az ahhoz ertok kezeben marad.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Guilty Until Proven Innocent? Úgy tudtam, hogy ez egy jogállamban éppen fordítva szokott működni.

      Törlés
  6. Kaptatok rá 68 évet, hogy elszámoljatok vele. Eddig nem tettétek, vajon miért épp most találtátok elérkezettnek a pillanatot? De minthogy a kiszemelt bűnöseitek élete véges, hamarosan ki kell találnotok a "hetedízigleni háborús bűn" fogalmát, hogy ne apadjon el a világvégéig kötelezően járandó fájdalomdíjatok.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon jól beszélsz! Ha van valami, ami már régóta minden normális embernek a könyökén jön ki, az az állandó, parttalan, szűnni nem akaró hollókosztozás. Pedig hej, de sokat tudnánk mi, magyarok is nyafogni! De rengeteg sérelem ért már bennünket zsidó részről! Kohn Béla, Szamuelly, Róth Matyi, a számtalan sok szadista ávós pribék, Biszku elvtárs... Sorolhatnám napestig. De mi nem nyavalygunk, mert ízléstelen és undorító. Az meg különösen, hogy a zsidóság örök időkig a hollókosztból akar megélni és hasznot húzni! Pfuj!

      Törlés
    2. Na meg a szünni nem akaró parttalan trianonizás!!! Miért nem akar szünni? Ja és a magyarok is nagyon sokat nyafognak lásd Csatáry, Képíró stb.
      Majd akkor lesz vége a szüntelen holokauszt emlegetésnek amikor vége ér trianon emlegetése! Nektek menni fog gyerekek?

      Törlés
  7. Köztetek zsidók közt kéne keresni a háborús bűnösöket, nálatok van dögivel! Izrael tele van palesztin népirtókkal, akik nem restellnek csecsemőket gyilkolni, se nőket, se civileket. Pl netenjahu, vagy peresz, akik minden ENSZ határozatot megszegnek. Ők az igazi bűnösök! Terroristák.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ne hagyd ki a kommunista/bolsevik zsido nepirtokat a Szovjetunioban meg meg Mo-n is. El beloluk meg eppen eleg. Az a banda SzU-ban kiirtott 30-tol 50 millioig embert. Csak Ukrajnaban a "Holodomor"-ban 1932-33 minimum 6, de inkabb valoszinuen 8 millio ember halt meg, nagy reszuk halalra eheztetve. (A golyo egy humanusabb formaja a nepirtasnak mint az eheztetes)
      Ha utana nezel, maga Winston Churchill irta 1923-ban, hogy a "Nagy oktoberi szocialista forradalom" nem volt mas mint egy zsido etnikum puccsa. A tobbi szoveg ures maszlag. Persze a bolsi zsidajai rogton (masfel honapra ra) elkezdtek a tomeggyilkossagot es nepirtast. Novemberben jutottak hatalomra, januarban mar szazakat gyilkoltak, es ez csak a kezdet volt. (Dokumentalt)
      A kommunista ideologia a Talmudon alapszik - ez nagyon konnyen utananezheto.

      Törlés
  8. Biszku luxusvillája elé is oda fog menni ez a kamerás zsidó patkány? Vagy a Mansfeld Péterre halált kérő zsidó ügyészbűnöző lakása elé?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Oda, miért menne? A zsidó kommunisták szerint egy 17 éves gyereket autólopásért bitófára küldeni nem bűn.
      JÉZUS-t is keresztre küldték, szerintük az sem bűn

      Törlés
  9. mocskos antiszemiták vagytok!!!!!!!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. En minden reggel tusolok (szapannal, hajat samponnal), reggel is, este is fogat mosok. A tobbi az igaz - de az viszont ereny...

      Törlés
  10. Mi az, hogy mocskos antiszemiták? Talán bűn utálni a zsidókat? Vagy őket csak szeretni lehet, vagy mi?? Azt szeretek, vagy utálok akit akarok! Amúgy meg, az ember nem utál, vagy szeret valakit indok nélkül. Mindennek oka van! Ti szar zsidók pedig rengeteg okot adtok rá, hogy utáljon benneteket mindenki.
    A szomszédomat se utálom csak azért, mert a szomszédom. De, ha állandóan zaklatja a családomat, bemászik a kertembe, lopja a veteményesem, akkor persze, hogy utálni fogom.
    Az ember esze megáll, mikor a zsidók zaklatnak mindenkit, aztán még ők vannak felháborodva, ha utálják őket.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. mocskos nácik!!!!

      Törlés
    2. Nácik, antiszemiták. Komoly szókincsed van :)

      Törlés
    3. Nektek mindenki náci, aki nem zsidó. Nektek mindenki antiszemita, aki nem ért egyet veletek. Komoly érvelés. :)

      Törlés
    4. kifelé zsidrákok az országból

      Törlés
    5. A mocskos fasiszták!-at lehagytad! Az még hiányzik a szókincs repertoárodból! :)

      Törlés
    6. Tudjuk, tudjuk, fasiszta, náci, blabla .....

      Törlés
    7. Na egy biztos. Azt sikerült leszűrni,hogy a magyarországi antiszemiták,nácik,fasiszták eléggé demagóg és együgyű népség. Vitázni ezekkel tök felesleges mert 16-17 éves korban megrekedtek így nem várható tőlük semmi csak a jól bevált zsidózás.
      Az a jó , hogy csak ehhez értetek és ebből megélni bizony nem lehet. hehe.
      " azt szeretek vagy útálok akit akarok" hát mocskos nácik benneteket nem szeretlek. Mindíg Izrael háborús bűneivel vagytok elffoglalva! És ha így van, a náci Németország álltal elkövetett bűnöket támogatjátok egyetértetek vele,akkor nektek nem mindegy ki mit csinál? Na EZ!!! az igazi kettős mérce, csicska náci palytások!!
      Egyáltalán mit érdekel benneteket, hogy Csatáryt elítélik magyarországon vagy sem? Mi bánt benneteket és mi közötök van hozzá?? Mit nyivákoltok már megint hoyg így a zsidók meg úgy a zsidók??Nincs más kártya? Még hazánk "dízesz" polgárai a sikertelenségek következtében mindent a zsidókra kennek addig a zsidók igen sikeresen élnek szerte a világon. Ha tetszik ha nem. persze, hogy nem tetszik mert csak az tetszene ha a magyarok lennének ilyen sikeresk. Na de ahhoz fel kellene nőni és a saját hibáinkkal kellene foglalkozni és nem mindet másra kenni. Vannak itt sikerek is de azt persze nem fogjátok a zsidóka. Kettős mérce megint csak! Na jó éjt minden antiszemitának,és nyugtasson benneteket a gondolat hogy kellően gyengék,képzetlenek és tudatlanok vagytok ahhoz hogy sorsotokon változtassatok! hi hi hi....

      Törlés
    8. Zsidok ti itt mar turhetetlen idegenek vagytok.
      Tudod, pont ugy mint a patkany vagy csotany a hazban.
      Menjetek a francba, Izraelbe vagy abba a ketharmad Trianonban elvett Magyarorszagba ami most mindenfele mas orszagok resze, de ki innen, ne akarjatok itt ebben az 1/3 megmaradt kis nekunk megmaradt. Magyarorszagon elni. Izrael a ti orszagotok arra kaptatok, a Balfour deklaracioban, hogy oda menjetek mindannyian.
      Gyuloltok minkert (igaz, ti mindenutt gyulolitek a befogado orszag nepet) de a francnak akartok elni ott, ahol utaljatok az oslakossagot?
      Jo, ertem, a parazitizmus szuksegesse teszi egy mas nep nyakan elni es veret szivni. A gyulolet pedig azert szukseges, hogy ne legyen buntudatotok.

      Törlés
  11. Nektek mindenki zsidó, aki nem náci. Komoly érvelés. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem biztos, hogy zsidó, de komoly esély van rá.

      Törlés
    2. Mint ahogy arra is hogy te magad is zsidó származású vagy :)
      Ki tudja? Komoly esély van rá.

      Törlés
  12. Gusztustalan, hogy még mindig zaklatják az öreg Csatáryt. Megvádolták, házi őrizetben van. Amiket róla tudok, azok alapján nem követett el semmiféle háborús bűncselekményt, úgyhogy esély sincs arra, hogy a vádemelésig eljut az ügye. Zuroff és csordája nyilvánvaló hazugságokkal érvel, amiért is illő volna őket feljelenteni. Ostoba banda!

    VálaszTörlés
  13. Rövidesen mentek a sittre, az FBI le fogja venni a nyilas lapotokat, mentek majd közmunkára retkes nácik.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jah, tudjuk. :) Ha meg mégsem, akkor szoptok tovább. :)

      Törlés
    2. Ebben az országban szopni csak ti fogtok,nektek van ebben a legnagyobb rutinotok. Miért bíznátok ezt másra?

      Törlés
    3. Teljesen eselytelen. A Birodalom az egesz FBI-al egyutt az osszeomlas folyamataban van. 2013 egy "erdekes" ev lesz.

      Törlés
  14. Valakit le fasisztázni, le nácizni, úgy kezelni, hogy háborús bűnös, amikor erről semmilyen ítélet még nem született, úgy gondolom túlzás. Pontosan azok állítják ezt akik elfelejtik a komcsik által okozott bűnöket. De az is lehet hogy tevékeny résztvevői voltak a komcsi rendszernek. Meg kellene várni a bíróság ítéletét, és utána véleményt alkotni erről az ügyről. Azoktól akik előre megírt ítéletek alapján gyilkoltak, zártak be embereket ez nem elvárható.

    VálaszTörlés
  15. Magyar weblap. Akkor a TEK fogja szétverni a pofád! :-DDD

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. És, miért nem te? Ahhoz már gyávaszar vagy, ugye? :)

      Törlés
    2. Asszem befostam. Majd "sündörögnek" körülöttem?

      Törlés
  16. Te az alapján írod a véleményedet amről hallottál.A másik ember másról értesült és annak alapján írja meg a véleményét.Ezért még nem kell köcsögözni,zsidózni vagy banda tagnak nevezni.Én elolvasom a véleményedet,s ha nem értek vele egyet ,nem azzal fogom kezdeni,hogy sértő megjegyzéseket tegyek Rád.Bíztos vagyok abban ,hogy aki feltette ezt a felvételt Ő sem zsídó.Riportot szeretett volna készíteni.Amikor ezt elutasította az öreg Csatáry,utána hibát követett el,hogy nyilvánosságra hozta.Ez nem jelenti azt ,hogy ezután fenyegetni,mocskolódni kell.A szüleit sértegetni,pedig kimondottan gusztustalan.Reméljük az igazság ki fog derülni.Utána nem egymásnak kell esnünk,hanem bocsánatot kéne kérni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem az a lényeg, hogy zsidó, hanem hogy agyatlan. Majd ha elkezdett gondolkodni, akkor riporterkedjen.

      Törlés
  17. Dénes Attilát (ha ő a videó készítője) valaki kezdje már el zaklatni, amíg felfogja a hülye fejével, hogy a háziőrizet az nem 24 órás rendőri őrizetet jelent. Ostoba, félművelt alak. Amúgy a "világ legkeresettebb háborús bűnöse" mit is követett el? Bántott pár zsidót. Állítólag a nőkkel kézzel ásatott valami vizesárkot, meg néha megverte a foglyokat. Órási bűn. Kb aljas indokból elkövetett testi sértés. 5-8 év (az egy dolog, hogy az akkori Csehszlovákia halálra ítélte.. Sok magyart nyírtak ki és üldöztek el azok ítélet nélkül is, származási alapon)
    Csatáry közvetlenül nem ölt meg senkit. Az, hogy a megélhetési nácivadászok szerint ő felelős 15ezer zsidó továbbszállításáért, nonszensz! Ez egy gyűjtőtábor volt, ahonnan már a németek vitték tovább a zsidókat a mindenki elől titkolt megsemmisítőhelyre, amiről egy szaros magyar rendőrparancsnoknak fingja sem lehetett, hisz a legfelsőbb körökben is csak amerikai dezinformációnak tartották a dolgot. Ha jelenleg ez a legkeresettebb ember, akkor a halála után ki lesz a következő? Egy járókelő, aki mondjuk leköpött pár zsidót? Ez az egész nácivadászat már önmaga paródiájává vált. A kampósok szokás szerint túlzásba viszik a dolgot, így a valós sérelmeiket is leszarja már a többség. De hát a szerénység nem zsidó vonás.

    VálaszTörlés
  18. Tisztelt hozzászólók!

    Csatáry László náci volt? Nem lehetett az mert magyar rendőrként nem is lehetett volna semmilyen párt tagja. Persze Zurofféknak már megvan 2013, ra 2014 re meg még talán 10 évre előre az aktuális legnagyobb náci, hogy legyen miért felvenni a sikerdíjat, és őrjönghessenek a kampósorrúak. Semmi nincs bizonyítva, várjuk meg a bírósági döntést, utána már talán lehet miről vitatkozni. Képíró Sándor esetében is felesleges volt a nácizás. A bíróság kimondta nem bűnös. Ennyi erővel nagyapám is náci volt, aki a magyar hadsergben szolgált tüzérként, és sok szovjet életet oltott ki. Parancsra... Háború volt áldozatokkal, mint amilyen most Afganisztán. Mindig is voltak és lesznek háborúk , ártatlan, és kevésbé ártatlan áldozatokkal.

    VálaszTörlés
  19. Aki csak zsidózással,más hülyézésével megtüzdelt mondatokkal tud vitatkozni,érvelni nem lehet számomra vitapartner.Úgylátszik csak a gyülölet és az uszítás a lényeg.Szerintetek mindenki zsidó ,ha nem ért Veletek egyet.Szerintem is hibát követett el Dénes Attila, de a filmeit nézve sokkal műveltebb ,értékesebb ember lehet mint az"ostoba,félművelt alak"sorok írója,és az elmult napokban durva,fenyegető megjegyzéseket tevők

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De a nácifasisztarasszista dumák azok nem lényegesek ugye? Csak a zsidózás.

      Törlés
    2. Érvek is voltak, de az nálatok úgyse hat, mert agyatok ki van hipózva. Egyébként egy kicsit nézzél magadba, ki is uszít itt?? Ki is gyűlöl?? ... Művelt? Honnan veszed ?? A zsidózás azért van mert az embereket már felhúzták (kik is ???)

      Törlés
  20. Igazad van.Azzal sem értek egyet.De egyszer valakinek abba kéne hagyni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kérd meg a zsidókat! Elvégre ez Magyarország.

      Törlés
  21. Tisztelt Olvasók!

    Ha valaki utálja a zsidókat, vagy valamely más népet az véleménynyilvánítás. A franciák nagy része is utálja az angolokat és fordítva. A japánok nagy része is utálja a kínaiakat és fordítva. Az okok a történelemben keresendők. Nem kell különösebben műveltnek lenni, ez már régóta így van. Ahogy az argentínok sem szeretik az angolokat. De tömeggyilkos nácinak nevezni valakit mindenféle bírósági ítélet nélkül rágalom. Azért kiváncsi lennék a bizonyítékokra, mert ha olyan gyenge lábakon áll mint Képíró esetében akkor megint szégyellheti Zuroff és az cionista fiatalok akik üvöltöttek Csatáry lakásánál.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezeknek (liberális és zsidó "értelmiségiek") az a legnagyobb hibájuk, hogy képtelenek az önkritikára. Emiatt semmilyen hülyeségükből nem tanulnak, hanem ahhoz való görcsös ragaszkodásukban egyre mélyebbre süllyednek és egyre nagyobb bűnöket követnek el. Képtelenek értelmes párpeszédre, érvek ütköztetésére, mert hirtelen kifogynak az érvekből (a tények magukért beszélnek), és ekkor előjön a náci-kártya. Jellemző :P.

      Törlés
  22. Szerintem ezeknek a nagy gyulolkodeseknek nem sok ertelme akad. A haborus bunosoket mindenkepp szamon kell kerni - szerintem, es minden normalis elme szerint is. Es legyen az fuggetlen attol, hogy kik ellen kovette el a haborus bunos a remtetteket. Mindenki EMBERI LENY. Kivetel a ciganyok.

    VálaszTörlés
  23. Nem ertem ezt a nagy felhajtast. Egy haboruban mindenki bunos, embereket olnek, meg ilyesmik... Lehet mutogatni arra, akit bunosebbnek hiszunk, mint a tobbi, csak epp semmi ertelme. Nekem nincs es szerintem masnak sincs joga itelkezni az uriember felett, mert nem eltunk meg akkor, fogalmunk sem lehet azokrol a dolgokrol amiket ok ateltek mindennapjaikban. Meg olyan embert is nehez lesz talalni aki elfogulatlanul megprobalja majd rekonstrualni az esetet, szinte mindenki zsidoparti, illetve antizsido... :))
    Mindenesetre senkitol sem hallottam, hogy az oregur az elmult 60 evben barkit is bantott volna es ez nagyon hosszu ido, szerintem tisztara mossa a multban elkovetett hibakat.
    Respect!

    VálaszTörlés
  24. Kolostorkilincs orrú mákos metéltek,ideje lenne "hazatakarodni", a lopott "hazátokba", lassan csak kiirtjátok a palesztinokat, ott osszátok az észt, az MAGYARORSZÁG!!!!!!

    VálaszTörlés
  25. Mocskos zsidók ti ugattok, mikor palesztinok tömegeit gyilkoljátok, nap mint nap? Akiktől loptátok a hazátokat és inkább átmegy felrobbantani magát minthogy éhen haljon? Ki a rasszista? Kicsináltátok europát és az usát 2008-ban, mindenki szarul járt csak TI nem. Húzzatok haza a lopott hazátokba és egymás metélt faszát szopogassátok, ti , akik azért vérig alázzátok honfitárs nőtöket, saját hazátokban mert rosszkor megy rossz oldalán az utcának? Büszkék lehettek magatokra, kár hogy csak 16000-et küldött a pokolba nem többet. A dunába lövést meg hagyjuk már igy is elég szennyezett a folyó!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na persze mert a magyarok a föld keletkezése óta itt éltek a kárpát medencében.? Te gyökér barom, szerinted a magyarok hogy kerültek ide? Besétáltunk a kárpátmedencébe és elnézést kértünk meg ajándékokat osztogattunk, hogy itt maradhassunk?
      Atis legszívesebben úgy szájba vernéleh, hogy leesne a fejed. Sajnos te is magyar vagy és veled is csak kevesebben vagyunk. Silány primitív gyári munkás lehetsz aki megkeseredett az életben és nem vitte semmire,ja és persze erről is a zsidók tehetnek mi?
      Ha a bunkó fejeddel gondolkodni is tudnál akkor nem küldenéd el innen a zsidókat. Velük együtt vagyonuk is menne , így ebből az országból gyakorlatilag semmi nem maradna. he he he . rossz bele gondolni mi, de akkor is így van!!!! Juhééééééééé

      Törlés
  26. Ha Csatáry szomszédja lennék, vagy a házfelügyelő, akkor már megszereztem volna egy 24 órás kutyás, éleslőszeres védelmet. Pár hónapig ki lehet bírni anyagilag... Háborús bűnös vagy nem, milyen alapon zaklatják az EGÉSZ HÁZAT???

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. jav:...megszerveztem volna... bocs.

      Törlés
  27. Csatáry bácsi buzi!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ilyen megközelítésből még úgysem vizsgálta senki az esetet!
      Ezért nyilván fontos volt ezt is közzétenni!

      Törlés
  28. "Atis" Te beteg vagy,kezeltesd magad

    VálaszTörlés
  29. A legszebb faj zsido-kommunista.Pl:gyurcsány ferike és tsa.......

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az idegen szavak közt keress! A magyarázatok közt keress!
      kommunizmus

      "Osztályok nélküli társadalmi, gazdasági rendszer, amelyben mindenki képességei szerint dolgozik és a termelt javakból szükségletei szerint részesedik."... Na ez itt, Magyarországon nem volt, lehet te még ezt nem tudod, mert fiatal vagy. Szocializmus, az igen az volt, sajnos megszűnt, így aztán lettek milliárdosok, meg fideszes nagybirtokosok, gyárosok stb., és földönfutók. Ezt akartad? akkor te is közéjük tartozol? és ugye elitéled a népi hőseinket mint pl.: Dózsa György, vagy mint Petőfi,és sorolhatnám. Be lehetne fejezni már ezt a kommunistázást, mert uncsi, és mély tudatlanságotokról tesztek nap mint nap tanuságot ezáltal. Ja és tudod mi a szép, hogy Dózsa is nemes volt, és mégis a szegények mellé állt, mint Gyurcsány, ugy hogy gondolkodj és olvass!

      Törlés
  30. A büdös nácik már megint sületlenségeket beszéltek!! Nácik!!! Húzzatok el Magyarországról!! Senki nem tesz akkora kárt az országnak mint ti!Ti nem jobb oldaliak vagytok hanem egyszerű primitív bunkó parasztok vagytok!
    Szebb jövőt!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jól megmondtad nekik! csúnya nácik!
      De máskor tegyél vagy 20 felkiáltójelet a mondandód végére, úgy félelmetesebb! Tuti biztos mind megijed!

      Törlés
    2. Oké!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! upsz ez egy kicsit több lett :)

      Törlés
    3. Jujj ez tényleg félelmetes! De ha még csupa nagybetűvel is írnál, nah az lenne az igazi! Azonnal berosálnának a csúnya nácirassiztafasiszták!

      Törlés
  31. OKÉ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Így jó?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Alakul :) Meg mondjál nekik csúnyákat! Például, hogy HÜJE LYOBBIK!!!!!!!!!!!!

      Törlés
  32. Miért mondanék? A jobbik fasiszta szerinted?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. naná! Aki nem zsidó, az mindenki fasiszta.

      Törlés
    2. Nagyon hülye vagy,és együgyű.

      Törlés
    3. Sajnálom, ha így gondolod, csak segíteni akartam, hogy ki tudd űzni a csúnya nácikokat ebből az országból. Nah mindegy.

      Törlés
    4. Egye meg a tatája.Nem vettem észre a segítő szándékod.
      Most játszunk olyat, hogy te mindíg válaszolsz valami marhaságot mint eddig és így szép lassan lépésről lépésre megtöltjük ezt a szar blogot,hátha másnak az olvasottak után már nem lesz kedve sem erre az oldalra jönni :) OKÉ?????

      Törlés
  33. TIK-TAK-TIK-TAK....

    TEK!

    VálaszTörlés
  34. Csiviszi csevesze mitiszi metesze prontó :)

    VálaszTörlés
  35. Amennyiben az agresszív Izrael megtámadná Iránt ̶ mert mindenáron arra készül, egyfolytában arra keresi az ürügyet ̶, HAJRÁ IRÁN!!!

    VálaszTörlés
  36. Ez nem bácsi, hanem egy alávaló hóhér - megérdemli, hogy a szánalmas kis életének maradékát valami büdös kóterban legyen kénytelen lehúzni.

    Méghogy nem bűnös: akkor ez mi?

    http://www.mazsihisz.hu/2012/07/25/csatarynak-tobb-lehet-a-felelossege,-mint-amivel-az-ugyeszeg-meggyanusitotta-5368.html

    VálaszTörlés
  37. És még ez hívná a rendőröket? Hogy van pofája a nyomorult náci háborús bűnös gazembernek?

    VálaszTörlés
  38. "A büdös zsidók még mindig zaklatják Csatáry bácsit" - de hiszen ez tök jó!
    Mi ezzel a baj?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nincs ezzel baj, elvégre minden zsidó büdös.

      Törlés
    2. Tök jó, hogy az ilyen emberek mint te, szűk közösséget alkottok és képtelenek vagytok bármilyen érdekérvényesítésre.
      Semmi más örömötök nincs csak a zsidózás.
      Ez is tök jó. Ennyi juthat nektek is.

      Törlés
    3. A zsidó mára már egy szitok szó. Ha valakire azt mondjuk zsidó, az a legalja embert jelenti.
      De ti se tudtok sokkal többet, csak nácizni, fasisztázni, antiszemitázni, nah meg hollókosztozni.
      Ennyi telik tőletek.

      Törlés
  39. Na hát ti meg trianonozni. Mi a baj azzal ha azt mondom rád, hogy antiszemita,hiszen az vagy. ez még nem sértő. De ettől még antiszemita vagy.
    te viszont alpári amikor a zsidókat jelzökkel illeted és ez már sértő. A "legalja " ember a világ legsikeresebb népcsoportja. Jelenleg izrael lakossága a világ legképzetteb lakossága.Nem izraeli felmérés! olvas a kuruc.info-n kívül mást is. Így talán tágulna a látóköröd. Ezzel szemben a a magyara... na inkább hagyjuk. Az egész világ magyarországon röhög.
    "De ti se tudtok sokkal többet, csak nácizni, fasisztázni, antiszemitázni, nah meg hollókosztozni.
    Ennyi telik tőletek" - ha csak ennyi telne akkor nem irígykednél a zsidókra.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Te nagyon el vagy tévedve. Szerinted bármelyik magyar irigykedik a zsidókra? Ti nem a legsikeresebb nép vagytok, ha nem a leggyűlöltebb.
      Amióta a világ a világ, mindenki megvet benneteket. Pont, mint a cigányokat. Vagy még jobban.

      Törlés
  40. Na te ugyan miért gyűlölöd a zsidókat? Mi rosszat tettek személyesen neked te kis ártatlan áldozat?

    VálaszTörlés
  41. Jah, és antiszemitának lenni hazafias kötelesség!
    Engem büszkeséggel tölt el, hogy antiszemita vagyok! A gyermekeimet is arra nevelem.

    VálaszTörlés
  42. Csupán romba döntik a világot. Ezenkívül nincs bajom velük.

    VálaszTörlés
  43. Ó hát persze. Valakit okolni kell :) De buta vagy. Maradj meg ebben a tudatban,így biztos jobb neked. Ha meg kíváncsi vagy a valóságra kezdj el körbenézni és nem csak kuruc.info-t olvasni.
    Na egyébként meg az összes szomszédos ország ugyan ezt gondolja a magyarokról. Csak a magyar nép képtelen az összefogásra,a zsidók pedig képesek rá. Hát ezért rendkívül sikertelen a magyar és rendkívül sikeres a zsidó nép. Ez fáj neked is ugye.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De, miért fájna nekem bármi is? Te tényleg el vagy tévedve? Irigykedünk, fáj nekünk... Szerinted én szeretnék zsidó lenni? Vagy fáj, hogy nem vagyok körbe metélve? Tőletek mindenkinek hányingere vagy! Tőletek mindenki undorodik. Hiába áltatod magad, gyűlöl titeket az egész világ. Sőt, megvet titeket. Remélem Irán hamarosan rábax pár atomot a lopott földetekre!
      PEZSGŐ MÁR BEHŰTVE! :)

      Törlés
    2. Éljen Trianon !

      Törlés
    3. Ugye nem kérdés, hogy miért utálunk?

      Törlés
    4. Igen szerintem irígykedsz és szeretnél zsidó lenni. Csak néhány antiszemit utálja a zsidókat,az meg nem számít. Úgy se tudsz(tok) mit tenni. Ez a sorsotok. Irígykedve nézni, hogy a kiabálásotokat rajtatok kívül senki nem halja és senkit nem érdekel. teljesen felesleges és hiába való minden amire vágytok mert úgy sem következik be. Addig is én most bontok egy pezsgőt és iszom arr, hogy Izrael él és virágzik!
      te meg reménykedj tovább hátha egyszer neked is megadatik, hoyg pezsgőt bontasz :)

      Törlés
    5. Eddig csipán 3000 évet bolyongtatok a sivatagban. Most volt 70 évetek, pezsgőzhettetek. De ennek hamarosan vége, és ismét mehettek a sivatagba kóborolni.
      Nyugi, addig meg majd mi Dunát rekesztünk a pezsgőből. :)

      Törlés
  44. Azért az tök jó,hogy egy maroknyi "magyar" zsidózik és azzal érvel,hogy mindenki utálja a zsidókat.(jegyzem meg,azért mert te utálod a zsidókat az még nem mindenki) A magyarokat ki szereti????

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ha csak maroknyian utálnának benneteket, akkor nem konferenciázgatnátok világszerte, hogy erősödik az antiszemitizmus. Olyanok vagytok, mint a buzik. Nem akarjátok megérteni, hogy senki se kiváncsi rátok.

      Törlés
  45. Te igen. Kíváncsi vagy. Nyomon kíséred a zsidóság életét. Áttételesen belőled is él a zsidóság.
    Ez a szép, hogy semmit sem tehetsz ez ellen. Amikor netezel és számítógépet használsz-ezzel is a zsidóságot támogatod :)
    Ha nem szeretnéd ezt , használj golyós számolót.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nyugodt lehetsz, a zsidóságnak én már óriási károkat okoztam :) És még fog is, bőven!

      Törlés
  46. Te elhiszed, hogy ezeknek a konferenciáknak van alapja?? :))
    Nem emlékszel,zsidók csinálják,tehát nem is lehet igaz. :))
    Már pedig ha nem igaz akkor tényleg maroknyian vagytok :)))))))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ha zsidó mondja, akkor nem igaz, ugye? Tehát nem maroknyian vagyunk :))
      De mindegy is hányan vagyunk, már bőven elegen ahhoz, hogy le legyet söpörve a föld felszínéről. Már csak a szikrára várunk. Aztán mehettek a Duna partra!

      Törlés
    2. Na hát eddig amit a magyarok nagyon akartak, a beszaráson kívül más nem nagyon sikerült. Hát ez van :)

      Törlés
  47. Hát hajrá. Don Quijote. :) okozd az általad óriási kárnak vélt dolgokat.
    Te is kaptál erre egy kis játszóteret.
    Na iszom a pezsgőm. Nekem van mit ünnepelni. Egyszer talán te is lesz mit ünneplni és kibontod a pezsgőd. Csak vigyázz,nehogy véletlen a pezsgő gyár,vagy a nagyker, vagy az üzlez ahol vásároltad,nehogy zsidó kézben legyen. Hmm.sok sikert :))))))))))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A nagyszüleidnek is ekkor szája volt anno. Ugyan így szájaltak. Aztán meg sírt a pofájuk, hogy vagonokba mennek.
      Pezsgőzzél míg teheted, aztán meg irány a vagon. :)
      Majd az új kis Csatáryk megnevelnek téged, meg a kis családod. Majd jussak eszedbe, mikor bikacsökkel ütnek, mert kaparod rendesen a földet! :) Úgy legyen!

      Törlés
  48. Emlékeztetnélek én is, hogy amiikor a te déd vagy ük szüleid pofája kinyilt-
    hát trianon lett a vége. :)
    Na a hozzád hasonló parasztok miatt nem fogják megengedni a világ irányítói, hogy magyarország valaha is önálló legyen.
    Úgyhogy marad a nagy pofám és örülök, hogy ez téged és a hozzád hasonló köcsögöket zavar. :)
    Most pedig kortyolok ismét egy nagyot a pezsgőmből,tudod abból amit te sosem fogsz kinyitni.
    Kabd be te majom és forj a levedben. Mást úgy sem tehetsz!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jujj, már személyeskedünk is, kicsi zsidó? Csak nem ki van az idegeid? 1-2 komment és máris gyogyó vagy? :)
      Emlékeztetnélek, hogy mi nem csak nagymamiig tudunk visszaemlékezni, hanem több, mint 40 ezer évre. Ugyan is a magyaroknak odáig nyúlik vissza a történelmük, míg nektek max 3 ezer évre. Nekünk 1100 éve hazánk van, amit nem loptunk, hanem honfoglaltunk. Míg nektek lopott földetek van, népirtók vagytok, csecsemő gyilkosok, és a lopott országotok is csak 66 éves, ami a 70-et se fogja megélni. :)
      Szlopáld csak a pezsgőt, te részeges zsidó! Tedd míg teheted! Aztán majd vizet is csak slaggal kapsz, azt is csak a vagon ablakán át és, ha csak ügyes vagy és ott leszel a lyuknál, mint a marhák. :)
      Kicsi zsidó! :)

      Törlés
    2. Látom ideges vagy :))
      na meg azt is mennyire tájékozatlan :)
      5772-t írnak izraelben . Enyit a történelemről meg az ismereteidről.
      A 40000 évvel megleptél. Mesélj már mit csináltak a magyarok mondjuk kb i.e kb 5000 évvel. És akkor csak kb 7000 évet mentünk vissza.
      Hú denagy gyökér vagy te. Hány éves vagy?

      Törlés
    3. Aztán mitől lennék ideges? Tőled? :) Látom az egod igen magas. Csak be ne ájulj magadtól, kicsi zsidó :)

      Itt van, itt olvasgathatsz kicsit a magyarok történelméről:
      http://www.angelfire.com/realm3/hmult/dentu/mnepered1.htm

      5772? Hát igen, a zsidók elég hadilábon állnak a számokkal. Most mennyire is emelkedett már a holomicsodáitok száma? 6 millió, vagy már 6 trilliárd? Ki tudja ezt már követni... egyre több a túlélő. :)

      Azt hallottam, hogy rohamosan fogy a túlélők száma és nagy bajban vagytok. Hallom, találni fogtok ausvicc (diznilend) mellett egy máig működő holotábort, akiknek elfelejtettek szólni, hogy vége a háborúnak, így újfent lesz bőven túlélőtök ismét, akik ugye teleszülték a tábort, és jár nekik a kárpótlás. Igaz ez? Tőletek kitelik.

      Szlopálj kicsi zsidó, aztán készülj, mentek a sivatagba kóborolni!
      Ti JÉZUS gyilkosai!

      Törlés
    4. A Satanista ritualisan korulmeteltek vegideje is utban van. Az internet kopott bele a levesukbe.
      Aki koveti a temat (angolul) lathatja, hogy a felszin alatt mar panikhangiulat uralkodik kozottuk mert az osszes hazugsag es propaganda ellenere egyre tobben latjak az igazsagot, azt pedig mar nem lehet vagy tudjak visszacsinalni.
      Azt az "igazsagot" amit torvennyel es bortonnel kell megvedeni az nyivanvaloan hazugsag. Az valodi igazsag nem fel tenyektol, tudomanyol, kerdesektol es kivizsgalastol.

      Törlés
  49. Képzeld. Én meg azt halottam,hogy a magyarok rohamosan fogynak és kb 30 éven belül a magyar lesz a kissebség magyarországon. ehhez mit szólsz. :) - inkább ezen rágódj.
    Aztán ha menet közben egy-két sügér mint te véletlen elkezdené irányítani az országot, jön még egy trianon és okoskodhattok majd egy 20km2-nyi anyaföldön :)
    Úgy hogy kezdj megbarátkozni a gondolattal,hogy a magyar nemzetnek nincs jövője, a múltja siralmas a jelenről pedig nem is érdemes beszélni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mi lehet hogy elfogyunk. De a vilag egyre gyorsabb es novekvo kozvelemenye alakulasa alapjan titeket valszinu ki fognak nyirni.
      Ezt ti mar ugy nez ki tudjatok, mert az egyre hiszterikusabb panik mar joforman naponta olvashato (angol nyelvterulet).
      Azt hiszed pl. hogy a Norvegek nem tudjak kiknek volt a marionettje vagy babja Breivik? Ok is idovel leszamolnak az igazi bunosokkel a 69 gyerek megyilkolasaert. Ok sem felejtenek olyan konnyen mint ahogy mi sem (Kun, Rakosi). Remelem sejted, hogy fajtadrol van szo.

      Törlés
  50. Én egy normális jobbikos vagyok.Sajnálom,hogy ennyire hülyék is vannak közöttünk.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. mi meg azt sajnáljuk, hogy ilyen zsidóimádó szarok is vannak köztünk! Takarodj a jobbik táborából!

      Törlés
  51. Te a történelemkönyvnek csak minden 10. lapját olvastad? Ajánlom figyelmedbe azt, hogyan "honfoglaltak" őseink. Igen, mindenkit, csecsemőket is gyiltoltak, sőt egymást, a hatalomért, aztán elhurcolták rabszolgának az embereket, válogatott kínzásokat alkalmazva. Hát igen, a ti szemetekben ez bocsánatos bűn. Kertész Ákos mondta ki rólunk az igaz szót.Kertész Amerikai Népszava portálon augusztus 29-én megjelent (azóta újraközölt) nyílt levelében ezt írta:

    "A magyar genetikusan alattvaló. József Attila talált mentséget: „ezer éve magával kötve, mint a kéve sunyít, vagy parancsot követ.” De ez nem mentség arra, hogy a magyar a legsúlyosabb történelmi bűnökért sem érez egy szikrányi lelkiismeret-furdalást, hogy mindent másra hárít, hogy mindig másra mutogat, hogy boldogan dagonyázik a diktatúra pocsolyájában, röfög és zabálja a moslékot, és nem akar tudni róla, hogy le fogják szúrni. Hogy se tanulni, se dolgozni nem tud és nem akar, csak irigyelni, és ha módja van, legyilkolni azt, aki munkával, tanulással, innovációval viszi valamire. Ma már a második világháború borzalmaiért, a holokausztért egyedül a magyar a felelős, mert a magyar nép az (a német néppel ellentétben), amelyik se be nem vallotta, meg nem gyónta a bűneit, se töredelmes bűnbánatot nem tanúsított, se meg nem fogadta, hogy soha többé, se bűnbocsánatért nem esdekelt. Így aztán nem is kapott soha föloldozást!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát erre a vén szarra aztán büszke lehetsz. Náci cápák támadták meg az uszodában XDD

      Törlés
    2. Azert joi hogy ezeket irod, mert latjuk hogy valojaban milyen vagy, milyen a fajtad, es azt, hogy egy idegen, gyulolkodo mocskos parazita vagy Magyarorszagon a magyarok kozott es ezzel megtobb ellenseget csinalsz magadnak (es magatoknak) - ami tulajdonkepp nagyon jo.
      Nem vagy kozenkvalo, nem vagy fajtank, es takarodj a mi hazankbol te idegen Satanista mocsok.
      Hozzatennem, hogy ez nem egy bolcs dolog feszegetni a pofonoslada tetejet egy olyan helyen ahol jelentosen kissebsegben vagytok...

      Amerika egy hanyatlo hatalom/birodalom. Mikor ok megszuntek nagyfiuk lenni (ami mar nincs olyan messze) ti is mind kisfiuk lesztek megint, akik egy nagyon alapos elnaspagolast fognak kapni, es sok helyen ki fognak tenni a hazbol...

      Törlés
  52. Tegyük már fel a nagy kérdést: ki a zsidó? Akit a kórós infó
    annak mond? vicces. Én sem vagyok az, de a holokauszton nincs mit szépíteni vagy tagadni, ez tény, de ti is tudjátok.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mi az a hollókoszt, én nem tudom.

      Törlés
    2. Aki holokamut megeszi, az magasfokon hulye.

      Törlés
  53. Csatáry Takony Hóhér tatához mindössze 3 kérdésem van.

    -Miért nem magadra hívod ki a rendőrséget és viteted el velük magadat?

    -Mikor veszel magadnak egy olyan szép kötelet, ami tutira nem szakad le alattad?

    -Nem szégyelled a mocskos pofádat?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. "Szomjan halok a forrás vize mellett;
      Tűzben égek és mégis vacogok;
      Parazsas kályhánál vad láz diderget;
      Hazám földjén is száműzött vagyok."
      Írta: Francois Villon

      Jelenleg is az emberek vakságban élnek és ilyen ügyekkel foglalkoznak.
      Embert ölt?Persze!Kapja meg a büntetését!De tényleg ez a legnagyobb gondunk az országba?Ebben Az országban a múlton rágódunk ahol a jelen fal fel minket elevenen?Ebben az országban ahol korrupt a rendőr,a bíróság és maga az állam?Ahol már eltűnt a nacionalizmus és a tartás?Itt ahol mindenki lesüti a szemét?Fiatalok kik egy kivénhett,talán akarata ellenére hóhér ruhába bújtatott kis senki háza előtt tüntettek.Ti!Kik semmit nem tudtok a történelemről csak azt amit az ELTE házában oktatnak.
      Gondolkozzatok el,hogy ki az ki pironkodjon.Ki szégyellje el magát.

      Törlés
    2. Miert nem mesz el az anyadba Izraelbe te rohadek?

      Törlés
  54. http://indavideo.hu/video/Konya_-_Peto_vita_1991


    Na akkor hogy is van ez????????????????????????????

    VálaszTörlés
  55. Szerintem vannak sokkal aktuálisabb kérdések is annál, hogy mi történt 70 évvel ezelőtt. Például, hogy miből éljen meg egy keményen és becsületesen dolgozó tisztes MAGYAR átlagember. Őszintén szólva teszek rá, hogy mit követett el egy majd 100 éves aggastyán, abban az időben, amikor a szüleim még gondolatban sem léteztek, sokkalta inkább foglalkoztat, miből fogom kifizetni a közüzemi számláimat, mivel egyre többet dolgozom, mégis mindinkább szűkösebben jövök ki a jövedelmemből. Erről ki tehet?! Ez az öregúr abszolút veszélytelen a jelenlegi MAGYAR társadalomra nézve, ellentétben azokkal, akik miatt a szorgos-dolgos MAGYAR emberek tömegei képtelenek érvényesülni. Általában azok szoktak az egykori állítólagos háborús bűnösök megbüntetéséért óbégatni, akiknek a napi megélhetési gondok súlya nem nehezedik a vállára. Úgy vélem az Ő problémáik nem az én problémáim, nem kívánok a megnyúzóimmal azonosulni.

    VálaszTörlés
  56. Hát igen,azt lehet látni sokszor a tévében is ,amikor a sok újgazdag ráérő magyar trianon miatt óbégat hisz az se számít már mert majd 100 éve volt. Kit érdekel már.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Erdekes, ha a zsidajai obegatnak a 68 (Nemetorszag, Ausztria 70+) eve elvett ertekeiert, ingatlanaiert (amit amugy loptak, csaltak vagy/es hazudozassal haracsoltak) azzal nincs bajod.

      Törlés
  57. Trianon, trianon, ezzel a kicsivel sem bírunk..

    VálaszTörlés
  58. Nagyon szar a cím, én arra jártam pont, egyáltalán nem voltak büdösek... de még zsidók sem, maximum antifasiszták, ami a minimum egy egészséges társadalomban.

    VálaszTörlés
  59. Azért az tetszik, hogy egy rakás ember akire ez az ország büszke lehet és le tett valamit az asztalra az mind ZSIDÓ !!!!!
    Pl:Andy Vajna vagy az ország egyik legkedveltebb meteorológusa Aigner Szilárd stb de te ezt úgy se érted.

    Barátom, ekkora hülyeséget még életemben nem olvastam, inkább fizetem a repülőjegyedet "izraelbe", de ezekre a szennyekre ne legyünk már büszkék...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Lehet még tovább sorolni Rubik Ernő, Randóti Miklós, Bíró László,Teller Ede, na hát te ne is legyél rájuk büszke,mert magyar vagy ők pedig nem.
      Meg szoktam venni a repjegyemet Izraelbe,nem szorulok az anyagi támogatásodra. De,hogy neked is legyen egy jó hír Bem József-ha mond neked ez a név valamit ő is köztudottan zsidó volt! na annyit erről. Bezzeg te tiszta magyar,rád biztos büszkék lehetünk,mert oly sokat tettél ezért az országért,talán többet is mint a fent említett személyek. Hollywood is neked köszönheti biztos,hogy tudják hol van a térképen Budapest,nem pedig többek közt Andy Vajnanak vagy éppen Gábor Zsazsának,vagy Tony Curtisnek akik persze zsidók voltak és nem magyarok!

      Törlés
    2. a holokausztot is ti találtátok föl.

      Törlés
    3. na meg téged ,köszönd meg!

      Törlés
  60. Miért van az, hogy a híres hollywoodi színészek túlnyomó többsége zsidó származású, és akik kivételt képeznek, azok közül többen áttértek? Nem azért, mert egyébként jóval nehezebb érvényesülni, mivel a zsidók mellett nagyon nehéz labdába rúgni? Avagy más népek tagjai közül azért jutnak fel kevesebben a csúcsra, mert tehetségtelenebbek, kevésbé rátermettebbek lennének mint az ún. kiválasztottak? Nehéz úgy bármit is letenned az asztalra, hogy alig tudsz a közelébe kerülni, mert minden hely foglalt az asztal körül! Vajon hasznára van az az emberiségnek, ha úgy tetszik a többségi társdadalomnak, hogy egy szűk kisebbség tagjai folyamatosan maguknak osztják le a lapokat kirekesztve vagy akadályozva ezzel másokat az előbbre jutásban? Véleményem szerint az antiszemitizmus reakció a cionista törekvésekkel szemben.

    VálaszTörlés
  61. Igy is fel lehet fogni,vagy lehet felnőtt mód gondolkodni. Az oviban volt az szokás,ha valakinek volt valamilya azt elirígykedtük vagy sírtunk a szüleinknek hogy nekünk is kell.
    Nem útálni kell egy kissebséget azért mert képesek voltak kialakítani a saját életüket és szabályaikat hanem meg kell próbálni ellesni és megtenni ugyan ezt. Ki tiltja meg a nem zsidó magyaroknak , hogy létrehozzanak egy saját hollywood-ot? Vannak tehetséges színészek ,rendezők és hajrá.
    Privát vélemény: soha nem sikerülhet , ezt már sajnos mindenki megtapasztalta a magyar nem képes az összefogásra és egy ilyen kezdeményezést a többi irígykedő magyar azonnal elgáncsolná.
    A reakcióról annyit, hogy a cionizmus is reakció a zsidó nép részéről,ami nagyon helyesen fel is erősödött a 2 világhábprú óta.
    Ezt természetesen azért írtam, hogy beláásuk nem lehet mindent az ok okazati összefüggésekre kenni. Mindenre könnyen ráfogható,hogy az csak egy reakció.
    A tények viszon makacs dolgok és a fikázás helyett(nem feltétlen rád értem hanem az korábban kommentelőker) inkább tanulni kellene a zsidóktól mert ha kimondjuk ha nem akkor is sokkal sikeresebbek mint a magyar nemzet. Lehet itt ráfogni mindenre a helyzet attól még magyarországon nem lesz jobb. Idelye a magyar népnek felébredni , komoly önvizsgálatot tartani és a hamis okok helyett a valódi okokról beszélni. Akkor talán egyszer nem kell másokat hibáztatnunk a saját sorsunkért.

    VálaszTörlés
  62. Érdekes lett volna, ha -az egyébként zsidó származású- Marx és Engels a tőkés rendszer megdöntése helyett inkább azt javasolták volna a proletárságnak, hogy alapítson üzemeket, mert ha mindenkiből gyártulajdonos válik, megszűnnek a társadalmi egyenlőtlenségek és megvalósul a kommunizmus. Egy hatalmas hazugsága a liberalizmusnak az, hogy mindenki lehet sikeres, mivel egy zéró összegű játszmában szükségszerűen vannak vesztesek is.
    Szerintem a "nagyon helyesen" felerősödött cionizmus jóval túlmutat az önvédelmi reakción, egyértelműen a világuralomra törekvés szándéka húzódik mögötte, amelynek első állomása a zsidó állam helyreállítása volt. Az az igazság, a zsidók rendkívül mohóak és csillapíthatatlan az étvágyuk, egyre többet és többet akarnak, semmi nem elég nekik. Talán úgy gondolják, a legjobb védekezés a támadás és csak akkor kerülhetnek el egy újabb holokausztot, ha az igájukba hajtják az összes népet. Akárhogy is, mi, magyarok vagyunk azok, akik védekezésre kényszerülünk.

    VálaszTörlés
  63. Amiket te próbálasz zsidó személyiség jegyeknek beállítani azok valójában az egész emberiségre jellemzőek és mindenki erre törekszik. Van akinek sikerül van akinek nem. A magyarnak nem. És arra próbáltam rávilágítani,hogy addig nem is fog menni ameddig másokat hibáztat saját sorsáért. Viszont érdekes az, hogy jelenleg a magyarságot sújtó problémákról ma legkevésbé a zsidók tehetnek. És érdekes az is, hogy pl a németek akik felégették egész európát és gyilkolásztak minden felé(itt most nem a zsidókra gondolok) azok ma európa irányító gazdasági nagyhatalma és még az ő nyugdíjasaik vígan wellneseznek és 30 milliós lakóautókkal furikáznak európa szerte addig a magyar nyugdíjasok helyzete merőben más! Asszem nem kell ecsetelnem ki milyen súlyal vett részt a 2 világháborúban.( a legkevesebb az lenne ha most a németek tartanának ott ahol mondjuk a bolgárok)
    Milyen érdekes , hogy ez nem tűnik fel senkinek, a németekre nem fúj senki. Pedig hidd el , hogy nem a zsidók tehetnek arról, hogy a németek ilyen jól élnek. A németek a világháború előtt is komoly gazdasági hatalomnak számítottak és a háború után is felemelkedtek. Szeretnek dolgozni,kitaróak és befejezték mások okolását(zsidók) és arra koncentrálnak amire kell. Mi pedig szidunk mindenkit,széthúz az ország és minden ami rossz azért a zsidókat tesszük felelőssé. Az ovi.

    VálaszTörlés
  64. Ha majd izraelben is annyi kisebbség él, mint nálunk, akkor lehet prédikálni a széthúzásról. A helyzet az, hogy a "mindenkinagyoncsúnyarasszistaantiszemitacsakminemvagyunkazok" izrael szánalmas módon folyamatosan kijátssza ezt a kártyát. Azt hiszem ebben az esetben a fejétől bűzlik a hal, és akár ezt is ovinak nevezhetnénk, hogy folyamatosan ezt húzzák elő. Mellesleg, ha minden ország olyan politikát folytatna mint izrael, akkor rövid időn belül kitörne a totális világháború, mert ennyi "kiválasztott, felsőbbrendű" nép nem férne meg egymás mellett...

    Egyetértek Veled abban, hogy sokkal nagyobb összefogásra lenne szükség Magyarországon, de amíg felső szinteken ez nem valósul meg, addig marad a média agymosása és az emberek szándékos butítása. Bizonyos érdekcsoportoknak ez a célja, hogy az emberek továbbra is tájékozatlanok maradjanak, mert így könnyedén tüntethetik el a milliárdokat. Egyre kevesebben GONDOLKODNAK, vannak ugyan néhányan, de a többség "fotelforradalmár"...akik viszont féltik a minimálbéres fizetésüket és a kis egzisztenciájukat, maximum jól megmondja a fórumon a magáét, majd indul valamelyik multihoz minimálbérért gürizni...sajnos...

    VálaszTörlés
  65. Azért az újraegyesítésig volt némi különbség a két Németország között, sőt, talán ez mindmáig érződik valamennyire -ettől függetlenül az újraegyesítés mindenképp hasznára vált a nemzetnek. Németország valóban Európa egyik vezető gazdasági hatalma, csakhogy ennek elsősorban geopolitikai, népességszámbeli okai vannak, nem utolsó sorban annak köszönhetően, hogy nem nem szenvedett területi veszteségeket. Amúgy a németek számára már számos munka "büdössé" vált, többek között ezért dolgozik náluk annyi vendégmunkás. Való igaz, nemcsak a zsidók tehetnek arról, hogy mi, magyarok ott tartunk, ahol. A mi országunknak a kétharmadát erőszakkal elrabolták, és a szomszédaink utálnak minket a jogos, revizionista törekvéseink miatt, ellenségesek a magyarokkal szemben. Vajon az osztrákok miért akarták annyira megtartani a Magyar Királyságot, hogy az oroszoktól kértek segítséget? Mi akkor is csak a függetlenségünkért harcoltunk. Magyarországnak nem volt érdeke a háború, és Tisza István mindent megtett elsősorban hazánk hadba lépése ellen, nem voltak hódító szándékaink, akkor sem, amikor jól állt a szénája a központi hatalmaknak. Tulajdonképpen mindkét világháborúba belekényszerítettek minket, ennek ellenére mi lettünk a legnagyobb vesztesek, a körülmények áldozatai. És most a zsidók itt a hazánkban akarnak felépíteni egy új Izraelt. Talán hagynunk kellene?

    VálaszTörlés
  66. Szerintem rémeket látsz. "És most a zsidók itt a hazánkban akarnak felépíteni egy új Izraelt.". Miért gondolod ezt? Leírnád mik azok a konkrét jelek,tények ami milyat ezt gondolod? tényleg kíváncsi vagyok rá.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nézzük például azt a bizonyos kettős mércét... Ha valaki kételkedni mer ebben a nagy szólásszabadságban a holokausztban, már indulhat is a bíróságra, börtönbe. Vagy például a "köztársasági elnökünknek" miért kell magyarázkodnia, segget nyalnia izraelben? Melyik másik országgal kell ilyet tennünk? Talán az nem elég konkrét jel, tény, hogy izrael első embere kaján vigyorral az arcán bejelenti, hogy felvásárolják többek között Magyarországot is????!!!!!!!! Talán ha meghúznák magukat a lopott kis országukban, és nem akarna egy maroknyi felső réteg mindenhol gátlástalanul hatalomra szert tenni, akkor nem általánosítanának és váltanának ki ekkora ellenszenvet a zsidók iránt az emberekben.

      Törlés
  67. Erre utal pl. a cigánybűnözés elősegítése, a nemzet szándékos hülyítése, elkorcsosítása és lassú elfogyasztása, a hosszú távú és megoldhatatlan társadalmi és gazdasági bajok szándékos előidézése, gerjesztése, a politika, a média és a hatóságok zsidók általi gátlástalan belső terrorizálása és elfoglalása, a cionizmus ellen fellépő állampolgárok megfélemlítése -lehetne még folytatni a sort.

    VálaszTörlés
  68. Amikt itt említetek,csak összeesküvés elmélet,ebben a műfajban Posta Imre a legjobb. Neki sem kell a szomszédba menni a hülyeségért. Gondolom Nem voltál ott Áder Jánossal Izraelben és így nem is tudhatod mi volt a célja a látogatásának. Nem tudom Itraek miért lopott ország? Azon a területen ország nem volt Izrael megalakulásakor. Palesztinok és zsidók éltek ott előtte is. nem tudom , hogy néhány magyar miért oly érzékeny Izraellel szemben? Kettős mércéről annyit, hogy amikor Izrael lőni kezte Gázát akkor minden "nagy magyar" fel volt háborodva. Az ártatlan áldozatok persze minden jóérzésű embert zavarnak. DE! Akkor most amikor a szír hadsereg civil szírek ezreit mészárolja le,miért ilyen nagy a halgatás???? Ja , hogy most nem Izrael lő, így az már nem is érdekel benneteket. Na ez kettős mérce! A nép hülyétésről az a véleményem, azt lehet hülyíteni aki eleve hülye és hagyja magát,aki pedig hagyja megérdemli.

    VálaszTörlés
  69. Szabad Magyar Hangja

    Magyar hírek angolul. Kérjük, olvassa el a napi blogon a legújabb magyar
    híreket és aktuális eseményeket.

    http://freehungarianvoice.blogspot.com/

    VálaszTörlés
  70. Kudarcot vallott ismét a magyar gárda,
    a Turul madár seggébe bele állt a dárda :))))))

    VálaszTörlés
  71. Gratulálunk Izraelnek a szép olimpiai szereplésért!
    Csatáryról azt halottam arcon fogja vágni kutyakorbáccsal Zuroffot a tárgyaláson.

    VálaszTörlés
  72. Mi lenne, ha mindenki befogná a pofáját és elhúzna haza, a zsidók meg izraelbe. Ha mindenki elment (mi itthon vagyunk) mi is befogjuk a pofánkat.

    VálaszTörlés
  73. Szerintem te már most fogd be a pofád. Ne erölködj mert leizzadsz és büdös leszel :)))))))

    VálaszTörlés